PU koža jastučić visoki natrag stolica stolica

PU koža jastučić visoki natrag stolica stolica

Naziv proizvoda / proizvoda B32 ST-ADJ | Visina podesive stolice Tip Plastična stolica s plinskim liftom s naslonima za ruke Materijali od metala, od plastike

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Zbirka B32

Naziv proizvoda / stavke

B32 ST-ADJ | Podesiva visina stolice

Tip Plastična stolica s plinskim podizanjem s naslonima za ruke

Materijali u metalu, u plastici

Dizajner

Robby i Francesca Cantarutti

Kvadratne linije su kombinirane sa sjajem materijala, stvarajući igru refleksija i iznenađujućih prozirnih folija koje otkrivaju uistinu jedinstven dizajn B32. Ljuska, u najlonu ili prozirnom polikarbonatu, može se kombinirati s različitim strukturama: od klizanja u štapu "čelika za monohromatske paukove verzije, od vrlo udobne podesive stolice do elegantne i tople verzije s drvenim nogama. B32 je svestrano sjedalo prilagodljivo različitim konceptima opremanja, održavajući suvremeni stil. Svi proizvodi u kolekciji mogu biti upotpunjena i još ugodnija od mobilnih ili fiksnih jastuka dostupnih u različitim bojama tkanine ili prave kože.

Posebno je pogodan za ugovorni sektor: otporan je i posebno udoban zahvaljujući naslonima za ruke, a udobno sjedalo B32 je nezamjenjiva stolica kada postoji potreba da se sjedi duže vrijeme jer kombinira udobnost fotelje s praktičnim potrebama. stolice.

Svi proizvodi iz kolekcije B32 mogu se upotpuniti i učiniti još ugodnijim pomoću mobilnih ili fiksnih jastuka u različitim bojama.


Hot Tags: pu koža jastuk visoki natrag stolica stolica, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođene, izrađene u Kini
Par:Drvena barska stolica s okvirom oraha Sljedeći:Visoka okretna podesiva PVC stolica

Upit

You Might Also Like