Stolice s drvenim stolom s leđima i rukama

Stolice s drvenim stolom s leđima i rukama

Ovaj okretni barstool ima kvalitetan drveni okvir s čvrstim nogama i stopalima koji su završeni u Feher Blacku. Podstavljeno sjedalo je presvučeno crnom kožom koja nudi udobnost i stil. Visina sjedala ovog vitrine je 30 inča. Dimenzije štafanje (L x Š x H): 23,62-Inch za 44,49-Inch za 22-inčni.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Opis proizvoda

Ovaj okretni barstool ima kvalitetan drveni okvir s čvrstim nogama i stopalima koji su završeni u Feher Blacku. Podstavljeno sjedalo je presvučeno crnom kožom koja nudi udobnost i stil. Visina sjedala ovog vitrine je 30 inča. Dimenzije štafanje (L x Š x H): 23,62-Inch za 44,49-Inch za 22-inčni. Svi znaju da ništa bolje ne može poboljšati energiju svake prostorije od oka koja privlači bar na stolici. Uz inovativne dizajne pastelnog namještaja dobivate širok raspon stilova za odabir. Pastel ne želi samo pomoći u podebljanoj izjavi u vašem domu, žele da se osjećate ugodno i sigurno, pružajući trajnost u svakoj strukturi.


Tehnički podaci

• Podstavljeno sjedalo, čvrste noge i stopalo za stopalo

• Feher Black Finish tapeciran u crnoj koži

• Visina sjedala je 30 inča

• Okvir sjedala izrađen je od drveta

• Visina sjedala je 30 inča

• Dimenzije barstoola (L x Š x H): 23,62 inča za 44,49 inča do 22 inča


Informacije o Proizvodu

HDY141 Drvene stolice s leđima i rukama

težina predmeta

32,8 funti

Predmet broj.

HDY141

Koristi za

Restoran, bar, kafić, hotel, događaj, ured

Skupljena visina

41,7 inča

garancija

2 godine

Skupljena širina

22 inča

dimenzije proizvoda

23,6 x 22 x 44,5 inča


Zašto kupujete od nas je siguran kardio?

Hendry je vodeći proizvođač komercijalnih namještaja. Tijekom godina služili smo mnogim restoranima i pomagali im da postanu uspješni biznis.

Ispod možete pogledati našu galeriju fotografija iz nekih od tisuća restorana diljem zemlje koje smo namjestili. To će vam omogućiti da vidite naš namještaj u prirodnom okruženju i pružite vam osjećaj kako će izgledati u vašem restoranu.


Pitanja

1. Jeste li manuafacturer ili veletrgovac?

Mi smo proizvođač, koji se nalazi u Shenzheng gradu, Kina. Dobro došli posjetiti nas ^ _ ^.

2. Koliko će troškovi prijevoza biti?

To ovisi o veličini vaše pošiljke i načinu prijevoza. Kada se raspitate o troškovima dostave, nadamo se da ćete nas obavijestiti o detaljnim informacijama kao što su šifre i količina, vašu povoljnu metodu otpremništva, (zrakom ili morem) i vašu određenu luku ili zračnu luku.

3. Možete li napraviti dizajn za nas?

Da, imamo profesionalni dizajnerski tim koji ima bogato iskustvo.

4. Što ako postoji kvalitetan problem kada dobijemo robu?

Ako postoji problem kvantnosti kada unpackirate robu, možete snimiti slike za našu referencu, naš QC Dept. Provjerit ćemo problem i dati vam najbolja rješenja, na primjer, zamijeniti neke dijelove i pribor itd. Nadalje ćemo također poduzeti mjere za poboljšanje kvalitete u budućnosti.


Hot Tags: drvene stolice s leđima i rukama, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, izrađeni u Kini
Par:Drveni stolovi bez naslona Sljedeći:ne

Upit

You Might Also Like