Drvena baršunasta stolica za sjedenje

Drvena baršunasta stolica za sjedenje

Chelsea Collection Proizvod / naziv proizvoda CHELSEA 700 TF Tip Visoka stolica s naslonom Materijali u koži, u tkanini Šifra proizvoda 700 TF Elegantan i topao dizajn odražava se u velikoj kolekciji udobnih Chelsea tapeciranih stolica, različitih verzija leđa obogaćuju .. ,

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Zbirka Chelsea

Naziv proizvoda / stavke

CHELSEA 700 TF

Tip Visoka stolica s naslonom

Materijali od kože, tkanine

Šifra proizvoda 700 TF

Elegantan i topao dizajn odražava se u velikoj zbirci udobnih Chelsea tapeciranih stolica, različite verzije leđa obogaćuju propusnost kolekcije, dajući joj karakter i prisutnost u svakom projektu koji ga treba.

Premazi i boje revitaliziraju prostore čineći ih prijateljskijim i privlačnijim. Primjene u restoranima, čekaonicama i zabavnim područjima, u prostorima za sastanke i konferencije, u uredima za suradnju ili u domaćim uredima samo su neki od primjera njihove moćne transverzalnosti.

Kolekcija je idealna za restorane, čekaonice i slobodno vrijeme zahvaljujući podstavljenom naslonu i metalnim nogama obojanim u epoksidnoj smoli ili u drvetu nordijskog stila.

Udobni 700 naslonjač kolekcije opisuje kontinuirani polukružni luk koji obilježava suvremeni dizajn kolekcije, umnožavajući opcije premaza u različitim tkaninama i bojama.


Hot Tags: drveni baršun sjedala u kuhinji barske stolice, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, izrađeni u Kini
Par:Moderna visoka drvena bar stolica stolice Sljedeći:Drvo barske stolice sa rukama

Upit

You Might Also Like