Američka stolica u retro stilu, metalna blagovaonica, kabine s visokim naslonom

Američka stolica u retro stilu, metalna blagovaonica, kabine s visokim naslonom

Veličina proizvoda: ● Dimenzije sjenica: Dvostruke kabine: D120 x Š65 x H105 cm ● Dimenzije stola: Dugi stol: D120 x Š60 x H75 cm Kvadratni stol: D60 x Š60 x H75 cm Okrugli stol: φ60 x H75 cm ● Dimenzije stolice: D53 x Š46 x H80 cm ● Veličina i boja mogu se izrađivati po mjeri.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Chrome Ridge Table dolazi s unaprijed sastavljenom bazom, tako da je sve što je potrebno pričvršćivanje vrha. Prikazana cijena uključuje gornju i osnovnu, a gornje opcije se mogu odabrati pomoću različitih padajućih izbornika. Opcije uključuju niz boja drveta, obrada i veličina, tako da sigurno postoji nešto što odgovara vašim zahtjevima. Ovom stolu možemo dostaviti i vrhove Werzalit u izboru okruglih i kvadratnih veličina i široku paletu dizajna. Imajte na umu da za razliku od naših standardnih vrhova, postoji minimalna količina narudžbe za Werzalit i nešto duže vrijeme isporuke. Obratite se prodajnom uredu da biste se dodatno raspitali.

15129836391886

Čvrsti i teški stol sadrži okruglu podlogu od 41 cm, pogodnu za okrugle ili četvrtaste vrhove promjera ili duljine do 68 cm. Elegantna kromirana boja vrlo je elegantna i moderna, dok jedinstveni dizajn postolja omogućava obilje prostora za noge kada se koristi sa stolicama za ručavanje ili kadom.

15129836405381

Stol Chrome Ridge, često odabran sa stolicama iz našeg kafića ili restorana, izvrsno izgleda sa sličnim suvremenim proizvodima. Razmislite o Chrome Rio stolici sa sjedalom tapeciranim od umjetne kože ili Boston stolici s poliranim drvenim sjedištem. Kristalni greben izgleda izvrsno s bilo kojim gornjim dijelom u boji, ali izgleda posebno moderno u našem laganom hrastu.


Hot Tags: američka retro stil metalna stolica za ručavanje modna kabina visokih leđa, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, proizvedeni u Kini
Par:Drveni stolić za kavu i ležaljka s naslonom Sljedeći:Komercijalni restoran za sjedenje i trpezarijski stol

Upit

You Might Also Like