Ugostiteljski namještaj kauč i drveni stol

Ugostiteljski namještaj kauč i drveni stol

Veličina proizvoda: ● Dimenzije kauča: Dvostruki kauč: D120 x Š65 x H85 cm ● Dimenzije stola: Dugi stol: D120 x Š60 x H75 cm Kvadratni stol: D60 x Š60 x H75 cm Okrugli stol: φ60 x H75 cm ● Dimenzije stolice: D53 x Š48 x H80 cm ● Veličina i boja mogu se izrađivati po mjeri.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Britannia Tables

Prikazane cijene uključuju vrh stola koji je dostupan u rasponu različitih veličina i obrada. Za odabir koristite padajuće izbornike. Teži preko 20 kg, baza Britannia najteža je od naše tri nožne baze od lijevanog željeza i velika baza daje veliku stabilnost kada se koristi s vrhovima promjera do 75 cm. Dizajn Britannije prožet je poviješću i odlikuje se prepoznatljivom slikom Britannia i motivom Union jacka unutar lijevanog željeza. Ovi se stolovi koriste kao stolovi za pub, bar ili bistro već više od jednog stoljeća i nastavljaju napredovati u svojoj popularnosti. Britannia stol, prvi put dizajniran u viktorijansko doba, odiše bezvremenskom privlačnošću i tradicionalnim stilom, čineći ga popularnim kao i uvijek onima koji traže klasični namještaj od lijevanog željeza.

15133889565350

Britannia Table Ranges

Opcija različitih veličina vrhova znači da se ovi stolovi mogu koristiti na čitavom mjestu održavanja kako bi odgovarali različitim grupnim veličinama. Mali okrugli vrhovi mogu se koristiti kao stol s pićima, a malo veći promjer može ugostiti barske zalogaje i obroke ako kupci večeraju. Ovi se stolovi mogu isporučiti s bilo kojom od navedenih veličina bilo u obliku masivnog, tvrdog drva ili furnira. Također se nalaze u izboru drvenih boja, uključujući tamni hrast, orah i svijetli hrast, tako da sigurno postoji nešto što će odgovarati vašoj unutrašnjosti.

15133889578273

Britannia stolovi za pabove, restorane i još mnogo toga

Budući da je takav časni i klasični dizajn, Britannia stol često se bira s tradicionalnim javnim stolicama ili barskim stolicama poput Matesove stolice, Wheelback stolice ili Malog drvenog stolca.

15133889589829


15133889603354


Hot Tags: ugostiteljski namještaj sofa i drveni stol, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, rađeni u Kini
Par:Namještaj Kabine za kavu i namještaj Sljedeći:Stol za restorane i tkanina od tkanine

Upit

You Might Also Like