Moderan kauč za sjedenje u restoranu

Moderan kauč za sjedenje u restoranu

Dizajnirani za stil i udobnost, a istovremeno izgrađeni za dugotrajnost, sa zadovoljstvom smo dodali ovu podstavljenu klupu od drva našem izboru kabina za restorane.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Dizajnirani za stil i udobnost, a istovremeno izgrađeni za dugotrajnost, sa zadovoljstvom smo dodali ovu podstavljenu klupu od drva našem izboru kabina za restorane. Napravljen u SAD-u od punog drveta od strane našeg tima kvalificiranih majstora, ovaj štand restorana ima kvalitetu koja zadovoljava najviše komercijalne standarde u prehrambenoj i ugostiteljskoj industriji. Kao i ostatak kabina za restorane koji se prodaju na Restaurant-Furniture.com, ova drvena klupa izgrađena je od vrhunskih materijala i izgrađena je da izdrži veliku upotrebu u prometnom komercijalnom okruženju.

Vaš štand za restoran možemo dizajnirati u bilo kojoj veličini ili obliku. Kabinu možete prilagoditi svojim specifikacijama odabirom veličine, oblika i materijala.


Hot Tags: Moderna sjedeća garnitura za restorane, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, rađeni u Kini
Par:Kineski restoranski namještaj Restoran Divan tkanina sjedala sjedala Sljedeći:Diner stil kabina s svjetlucavom presvlakom

Upit

You Might Also Like