Klasična kožna kabina kauč i stol

Klasična kožna kabina kauč i stol

Veličina proizvoda: ● Kabine Dimenzije: Dvostruke kabine: D120 x W65 x H100 cm ● Dimenzije stola: Duge Stol: D120 x Š60 x V75 cm Kvadrat stol: D60 x Š60 x V75 cm Okrugli stol: φ60 x H75 cm ● Stolice Dimenzije: D45 x W45 x H80 cm ● Veličina i boja mogu se izraditi po želji.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Inspirirani poznatim američkim stilom namještaja i popularnim restoranom, pubom i kafićima, jednostavne linije i bezvremenski stil ovih popularnih stolova izgledaju sjajno s tradicionalnim i modernim stolicama. Stolovi za tresenje dostupni su u tri boje drva iu rasponu vrhunskih veličina, uključujući kvadratne, pravokutne i okrugle veličine. Pomoću donjeg izbornika odaberite gornju veličinu i boju.

Jaki stolovi u restoranu

2

Shaker stolovi standardno dolaze u završnoj obradi od masivnog drva i često se biraju kao stolovi za restorane zbog svoje neometane prostorije za noge zbog uglovanih nogu stola nasuprot središnjeg ili dvostrukog postolja. Konstrukcija s četiri noge osigurava izvrsnu stabilnost čak i uz najveću veličinu od 150 cm x 80 cm, što čini ovaj jedan od naših najvećih pravokutnih stolova u ponudi. Čvrsta tvrda konstrukcija stvara visokokvalitetne stolove za objedovanje pogodne za bilo koji interijer, od vrhunskih luksuznih prostora do udobnih tradicionalnih restorana i klasičnih objeda u pubu, oni će sigurno stvoriti izjavu u bilo kojem mjestu.

Restoranski stolovi i stolice

3

Stolovi za tresenje često se biraju s našim Abbruzzo stolicama u koži koje su dostupne u različitim bojama. Oni također izgledaju sjajno s bilo kojim od stolica iz našeg dijela restorana stolice, uključujući Boston i Washington dizajna. Kombinacija Shaker stolova s bilo kojim od naših ugostiteljskih sjedećih mjesta kupcima pruža vrlo ugodno iskustvo objedovanja i izgleda sjajno u svakom stilu sobe.Hot Tags: klasične kožne kabine kauč i stol, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođene, izrađene u Kini
Par:Specifične uporabe lako čiste Cafe štand Sljedeći:Hotel komercijalnih restoran kauč za sjedenje

Upit

You Might Also Like