Komercijalni restoran za sjedenje i trpezarijski stol

Komercijalni restoran za sjedenje i trpezarijski stol

Veličina proizvoda: ● Dimenzije kauča: Dvostruki kauč: D130 x Š75 x H80 cm Jedan kauč: D75 x Š75 x H80 cm ● Dimenzije stola: Dugi stol: D120 x Š60 x H75 cm Kvadratni stol: D60 x Š60 x H75 cm ● Dimenzije stolice : D57 x Š58 x H77 cm ● Veličina i boja mogu se izrađivati po mjeri.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Olimpijski stolić za kavu jednostavan je stol od lijevanog željeza koji se može dobiti s različitim vrhunskim veličinama, bojama i završnim obradama kao u svim našim asortimanima od lijevanog željeza. Ovi stolovi za kavu mogu se odabrati s masivnim tvrdim drvom ili furniranim vrhom te u izboru tamnog hrasta, oraha ili svijetlog hrasta. Najpopularnije veličine možete vidjeti klikom na padajući izbornik ispod, ali ako ne možete pronaći ono što tražite, nazovite ured na broj do stranice da biste razgovarali o svojim potrebama.

15163428837361

Ovi stolovi za kavu imaju jednostavnu crnu podlogu za pojedinačni pijesak s bazom križnog oblika koja pruža veliku stabilnost. Pojedinačni pijedestal dizajn omogućuje mnogo prostora za noge, a odabran s okruglim vrhom to je zaista kompaktan i uredan mali stolić za kavu. Okvir je izrađen od lijevanog željeza i cevastog čelika koji dugoročno stvaraju nevjerojatno jaku jedinicu, tako da ako tražite stol koji će vam pružiti veliku uslugu u budućnosti, ne tražite dalje.

15163428847156

Olimpijski stolić za kavu često je uparen s sofe kao što su naš Madison ili Manhattan, ali također sjajno izgleda sa kadama stolicama i Chesterovim stolicama ako želite malo više raznolikosti u svom mjestu.

15163428857196

Hot Tags: komercijalni restoran sofa za sjedenje i stol za blagovanje, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, proizvedeni u Kini
Par:Američka stolica u retro stilu, metalna blagovaonica, kabine s visokim naslonom Sljedeći:Moderan namještaj za restoran i koža i tkanina po mjeri

Upit

You Might Also Like