Trpezarijski stol i kabine Namještaj po mjeri

Trpezarijski stol i kabine Namještaj po mjeri

Veličina proizvoda: ● Dimenzije štandova: Dvostruke kabine: D120 x Š65 x H105 cm ● Dimenzije stola: Dugi stol: D120 x Š60 x H75 cm ● Dimenzije stolice: D45 x Š45 x H80 cm ● Veličina i boja mogu se izrađivati po mjeri.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Pravokutni tudorski stol vrlo je tradicionalan pučki stol koji je također popularan kao restoran ili bar. Dostupan s izborom dasaka i veličina drva, ovaj stol je klasični rustikalni stol s pub i zrači šarmom i karakterom. Ovaj stol nudimo samo u tamnom hrastu jer tradicionalni stil ovog stola je tako dobro prilagođen najmračnijoj boji drva u našoj ponudi. Ako tražite nešto slično svijetlije boje drveta, pogledajte pravokutni Wellington stol ili Shaker stol s gornjim dijelom od punog drveta.

15138466919755

Ovim tablicama možemo dostaviti pet različitih gornjih veličina kao što je vidljivo na padajućem izborniku ispod ovog opisa. S ukrasno okrenutim nogama i debelim nosačima između nogu, čini stol za pub koji je istovremeno i atraktivan i vrlo jak. Ovi stolovi imaju iste snažne dizajnerske karakteristike kao i naše čvrste tradicionalne stolice i seoske kuće koje su izgrađene snagom. Isti jaki dizajn i ukrasni okreti koriste se i na vretenu, na nogama i na nosačima.

15138466924744

Zahvaljujući klasičnom dizajnu, ovaj stol najbolje izgleda sa stolicama našeg bara ili restorana koje se nalaze u odjeljku Tradicionalne stolice. Posebno su popularni upareni sa stolicama Mates također u Dark Oak ili sa stolicama u stilu Farmhousea, poput dizajna Spindleback ili Fiddleback.


Hot Tags: trpezarijski stol i sjenice po mjeri, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, rađeni u Kini
Par:Moderan namještaj za restoran i koža i tkanina po mjeri Sljedeći:Dizajn stolova i stolova za bankete

Upit

You Might Also Like