Trpezarijski Stol Restoran Antikni Drveni Stol

Trpezarijski Stol Restoran Antikni Drveni Stol

Veličina proizvoda: ● Dimenzije stola: D120 x Š60 x H75 cm ● Veličina i boja mogu se izrađivati po mjeri.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Naš najprimjereniji pravokutni sklopivi stol za nogavice dostupan je s bijelim plastičnim vrhom i metalnim sivim nogama od pištolja. Prikladno za sjedenje od 6-8 osoba, vrh 6 'x 2' 6 "je oblikovan puhanjem, stvarajući higijensku, vlažnu površinu koja se može koristiti i za unutarnju i za vanjsku funkciju. Uz dodatnu prednost što je otporna na UV zrake, možete biti sigurni da će vaš vanjski preklopni stol i dalje izgledati sjajno i neće brzo izblijediti ili promijeniti boju. Metalne noge od teškog materijala presvučene su sivim prahom otpornim na vlagu kako bi se spriječila korozija što ih čini pogodnim za sve vrijeme!

15134153482988

Bijeli sklopivi stol ima glatki i izdržljivi plastični vrh koji je izrađen od jednog čvrstog komada što ga čini jednostavnim za čišćenje i savršenim za korištenje na ugovoru. Minimalni zahtjevi za održavanjem i jednostavan čist vrh čine ga idealnim stolom za događaje i funkcije kao što su svadbeni stolovi, stolovi za bankete ili zabave i posebne prigode. Iako je tako lagan, olakšava se rukovanje i premještanje, tako da se premještanje, prijevoz i spremanje ovih stolova ne odvijaju bez poteškoća. Stolove možete prevoziti na posebno dizajniranim kolicima kako biste olakšali postupak ili kada trebate premjestiti velike količine stolova.


Dizajnirani za upotrebu na ugovoru, stol s velikim preklopom za nogu savršeno je rješenje za sve vaše potrebe sklopivog stola. Metalne noge od teške čvrstoće pružaju izvrsnu čvrstoću i stabilnost, dok čvrsta plastična stopala sprječavaju ogrebotine na unutarnjim podovima, kao i potonuće na vanjskim površinama poput trave. Metalne noge s teškim nagibom potpuno se preklope u donju stranu bijelog stola kao što je prikazano na slikama radi lakšeg spremanja.


Hot Tags: stol za blagovanje, antikni drveni stol, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, rađeni u Kini
Par:Dizajn stolova i stolova za bankete Sljedeći:Pojedinačna ili dvostruka kabina prilagođena namještaju

Upit

You Might Also Like