Namještaj naslonjač za ručak

Namještaj naslonjač za ručak

Veličina proizvoda: ● Dimenzije kauča: Dvostruki kauč: D120 x Š70 x H80 cm ● Dimenzije stola: Dugi sto: D120 x Š60 x H75 cm ● Dimenzije stola za kavu: Dugi stolić za kavu: D120 x Š60 x H60 cm Kvadratni stolić za kavu: D60 x W60 x H60 cm okrugli stolić za kavu: φ60 x H60 cm ● Veličina i boja mogu se izrađivati po želji.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Prikazana cijena uključuje bazu i gornji dio stola. Podnožje će se isporučiti u potpunosti sastavljeno, ali gornji će dio biti odvojen i trebat će ga pričvrstiti pomoću priloženog okova. Raspolažemo s oko 100 različitih varijacija veličine vrha i boje, tako da sigurno postoji onaj koji je prikladan. Ta tablica može imati bilo koju gornju pravokutnu gornju veličinu, jednostavno odaberite potrebnu veličinu pomoću padajućeg izbornika u nastavku. U ponudi su i tri atraktivne boje drveta i dvije obloge od tvrdog ili furnira. Više detalja o završnim oblogama možete pronaći ovdje.

15159126603741

Strašno čvrst i čvrst stol iz raspona od lijevanog željeza i dizajn koji je izdržao test vremena. Art Deco vrlo je popularan stol od lijevanog željeza za pubove, klubove i restoran. Noge su široke u podnožju, što pruža veliku stabilnost za bilo koju od ponuđenih veličina stola. Unatoč težini Art Deco stola, dizajn daje lagan i graciozan izgled koji dopunjuju i tradicionalni i moderni restoran ili barski stolci.

15159126614988

Vrlo je popularan dizajn i često se kupuje uz Art Deco postolje stola. Također imamo i kvadratnu verziju ove tablice ako tražite razne vrhunske veličine ovisno o tome da li želite ista baza stilova na cijelom mjestu.

15159126648185


Hot Tags: namještaj naslonjač za sjedenje sofa stol, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, proizvedeni u Kini
Par:Namještaj kožni kauč i trpezarijski stol Sljedeći:Stol od punog drveta za namještaj u sobi

Upit

You Might Also Like