Namještaj kožni kauč i trpezarijski stol

Namještaj kožni kauč i trpezarijski stol

Veličina proizvoda: ● Dimenzije kauča: Dvostruki kauč: D130 x Š70 x H80 cm Jedan kauč: D70 x Š70 x H80 cm ● Dimenzije stola: Dugi stol: D120 x Š60 x H75 cm Kvadratni stol: D60 x Š60 x H75 cm Okrugli stol: φ60 x H75 cm ● Veličina i boja mogu se izrađivati po želji.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Stol od lijevanog željeza Gothic Style prikazan je ovdje u četvrtastoj verziji, ali je dostupan i u pravokutnoj izvedbi za nešto veće gornje veličine. I četvrtaste i pravokutne osnove imaju istu konstrukciju od lijevanog željeza i zadivljujući ukrasni stil. Prikazana cijena uključuje vrh tablice koji se može odabrati pomoću padajućih izbornika ispod. Nudimo ovaj stol s raznim završnim oblogama, uključujući masivno tvrdo drvo, furnir, laminat i Werzalit, a svi se isporučuju u raznim bojama i veličinama. Otkrijte više o vrhovima i završecima koje nudimo klikom na 'Stolne vrhove' ili nazovite ured da razgovarate s jednim od naših prijateljskih prodajnih savjetnika. Veliki izbor vrhunskih ponuda znači da sigurno postoji nešto što odgovara svakom stilu interijera!

15160008007783

Ukrasni i elegantan izgled gotičkog stola čine ih idealnim kao stolovi za šankove ili kafiće, a izgledaju posebno atraktivno u kombinaciji s drugim klasičnim dizajnom, poput stolica iz Bentwood asortimana, poput stolica Fanback Arm ili stolica starog kolonijalnog stila poput male drvena stolica ili Colebrookedale. Većina naših stolica može biti tapecirana u bilo kojem našem izboru tkanina, koji sobi dodaje boju i lijepo se razlikuje od crne osnove.

15160008011498

15160008044283


Hot Tags: namještaj kožni kauč i blagovaonski stol, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, proizvedeni u Kini
Par:Stol za restorane i tkanina od tkanine Sljedeći:Namještaj naslonjač za ručak

Upit

You Might Also Like