Trpezarijski stol od tvrdog drva i udoban kauč

Trpezarijski stol od tvrdog drva i udoban kauč

Veličina proizvoda: ● Dimenzije kauča: Dvostruki kauč: D123 x Š67 x H90 cm ● Dimenzije stola: Dugi stol: D110 x Š60 x H70 cm Ovalni stol: D120 x Š60 x H60 cm ● Veličina i boja mogu se izrađivati po mjeri.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Uronite u udobnost s kaučem Oregon. Ovaj plišani kauč omotat će vas u topli zagrljaj i pružiti opuštajući sjedenje. Zavirite u dobru knjigu i uživajte u Oregonovoj počast. Dostupno u raznim mogućnostima presvlaka, uključujući kožu i eko kožu.

15228078359510

Ono što je započelo 1950-ih kao zadruga talijanskih majstora koji su namjeravali masovno proizvoditi drveni namještaj, sada je Alf DaFre, lider u kvalitetnom i suvremenom kućnom namještaju. Prepoznatljiv u neprestanoj potrazi za kvalitetnim rješenjima za moderne potrebe dizajna, Alf DaFre proizvodi moderni namještaj iz sredine stoljeća s današnjim teksturama i bojama. Izvorno poznat po namještaju za spavaće sobe, talijanska marka sada proizvodi niz sofa, stolica, ormara i ogledala.


Hot Tags: trpezarijski stol od tvrdog drva i udobna sofa, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, rađeni u Kini
Par:Luksuzni kauč i trpezarijski stol za hotelski namještaj Sljedeći:Namještaj Kabine za kavu i namještaj

Upit

You Might Also Like