Luksuzni kauč i trpezarijski stol za hotelski namještaj

Luksuzni kauč i trpezarijski stol za hotelski namještaj

Veličina proizvoda: ● Dimenzije kauča: Dvostruki kauč: D130 x Š75 x H80 cm ● Dimenzije stola: Dugi stol: D120 x Š60 x H75 cm ● Dimenzije stolice: D53 x Š46 x H80 cm ● Veličina i boja mogu se izrađivati po mjeri.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Ovo je inačica stola Narrow Girlshead u punoj širini, koji je također dostupan u našoj širokoj ponudi stolova od lijevanog željeza. Baza od stola od lijevanog željeza izrazito je ukrašena i ima zamršeni dojam djevojačkog lica urezanog na svaku od tri noge koje čine kružnu podlogu. Ovaj je ikonični dizajn stola za pivo odmah prepoznatljiv i sadrži interijere beskrajnih pubova i barova od tradicionalnih seoskih pubova, do rustikalnih gastro pubova i elegantnih urbanih vinskih barova. Ovaj dizajn i mnogi drugi naši stolovi od lijevanog željeza široko su odabrani u Velikoj Britaniji za opremanje interijera ugovora i još uvijek se čini da samo povećavaju popularnost kao što su to činili od svog stvaranja u 19. stoljeću.

15157470604950.jpg15157470577531

Osnovni postupak lijevanja željeza za tablicu Girlshead ili Girlsface uključuje izlijevanje rastopljenog metala u pješčane kalupe i metoda je koja je stotinama godina ostala u osnovi nepromijenjena. Ovaj tradicionalni način izrade lijevanog namještaja rezultira visokokvalitetnom i autentičnom završnom obradom pri čemu materijalna površina lijevanog željeza otkriva karakterističnu finu teksturu koju uzrokuje pijesak. Ovaj rustikalni izgled ima znatno više karaktera od stola koji je izrađen od valjanog čelika ili aluminija od livenog aluminija. Dobro održavan namještaj od lijevanog željeza ima visoku otpornost na koroziju i odličnu dugotrajnost, što ih čini idealnim za ugovore u okruženju. S težinom od gotovo 20 kg, široki stolovi za djevojačke glave daju fantastičnu stabilnost s bilo kojom od raspoloživih vrhunskih veličina, a estetski izgled baze od lijevanog željeza upotpunjen je obradom drvenog gornjeg dijela. Odaberite između tamnog hrasta, svijetlog hrasta ili oraha i budite sigurni da ćete stvoriti primamljiv i moderan interijer koji će donijeti pravi stav!


Hot Tags: hotelski namještaj luksuzni kauč i stol za blagovanje, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, rađeni u Kini
Par:Moderni zapadni restoran Dvokrevetni kauč Sljedeći:Trpezarijski stol od tvrdog drva i udoban kauč

Upit

You Might Also Like