Koža za sjedenje u kauču

Koža za sjedenje u kauču

Dizajn kafića za snack barove po mjeri, dizajniran je korištenjem vrhunskog materijala i napredne tehnologije, pod strogim nadzorom naših stručnjaka.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Dizajn kafića za snack barove po mjeri, dizajniran je korištenjem vrhunskog materijala i napredne tehnologije, pod strogim nadzorom naših stručnjaka. Koristi se uglavnom u namještaju za kafiće i restorane i. Dizajniran je tako da zadovolji industrijski standard. Ovaj je proizvod dostupan u mnoštvu dizajna i veličina. Uključuje značajku pjene visoke gustoće tapecirane kožom ili tkaninom, tvrdog tvrdog drveta, ojačanog lijepljenim kutnim blokovima i. Zbog pjene visoke gustoće tapecirane u koži ili tkaninama i,. Uz primjenu naprednog visoko preciznog brusilice, brze automatske pile, uređaja za sušenje drva i druge opreme, ovaj proizvod nudi najbolju funkciju. Naša tvrtka je postigla i, i ovaj proizvod je prošao,, i. Iz naših potpuno opremljenih strojeva možemo izraditi kauč za presvlake za tkaninu po mjeri po mjeri za vaše točno specifikacije.


Hot Tags: kožna garnitura za sjedenje na kauču, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, rađeni u Kini
Par:Američki stolovi i sjedeće garniture Sljedeći:Sjedeća garnitura Kauč Sjedalo Restoran Kauč za sjedenje

Upit

You Might Also Like