Moderan namještaj za restoran i koža i tkanina po mjeri

Moderan namještaj za restoran i koža i tkanina po mjeri

Veličina proizvoda: ● Dimenzije kauča: Dvostruki kauč: D138 x Š74 x H75 cm Jedan kauč: D90 x Š74 x H75 cm ● Dimenzije stola: Dugi stol: D120 x Š60 x H75 cm Kvadratni stol: D60 x Š60 x H75 cm ● Veličina i Boja se može izrađivati po mjeri.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Stol za kavu Single Chrome Pyramid ovdje je prikazan s tamnim vrhom od hrastovine, ali dostupan je u bilo kojoj od naših boja drveta i u furniru ili u čvrstom stanju. Također nudimo ovu tablicu u nizu gornjih veličina koje se također mogu pregledati i odabrati pomoću padajućeg izbornika u nastavku. Dizajn jednog stolića ovog stola za kavu pruža dovoljno prostora za stopala onima koji sjede oko njih i omogućuje kretanje oko njih kada su postavljeni između sofe.

2

Reflektirajući kromirani sloj na bazi Pyramid uljepšava svaki interijer i daje vrlo moderan osjećaj. Jednostavan dizajn omogućuje jednostavno čišćenje, a unutar baze je betonska težina za dodatnu stabilnost. Ovi stolovi za kavu jednako su popularni u kafićima i barovima koliko i s klubovima i hotelima. Također su podjednako učinkovite za ugostiteljstvo uz kave, formalnije vino i koktele ili jednostavno prikazivanje časopisa u čekaonici.

5

Stolovi Pyramid Coffee izgledaju sjajno u bilo kojem od raspona naših kožnih kauča i često se odabiru uz Manhattan ili Madison koji su dostupni u izvedbi s dva sjedala, tri sjedala i naslonjačem. Nudimo i odgovarajuće stolove po visini blagovaonice i stolova za pozira, tako da možete stvoriti koordiniran izgled u cijeloj vašoj unutrašnjosti.


Hot Tags: moderni namještaj za restoran po mjeri kožna i tkanina od tkanine, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, rađeni u Kini
Par:Komercijalni restoran za sjedenje i trpezarijski stol Sljedeći:Trpezarijski stol i kabine Namještaj po mjeri

Upit

You Might Also Like