Namještaj za ugostiteljstvo Dupli kauč

Namještaj za ugostiteljstvo Dupli kauč

Veličina proizvoda: ● Dimenzije kauča: Dvostruki kauč: D125 x Š68 x H87 cm ● Dimenzije stola: Dugi stol: D120 x Š60 x H75 cm Okrugli stol: φ60 x H75 cm ● Dimenzije stolice: D45 x Š45 x H80 cm ● Veličina i boja može se izrađivati po mjeri.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Dostupan je I Frame Table s fantastičnom vrijednošću za novac i ovdje je prikazan crnom čeličnom postoljem, ali također možemo isporučiti tablicu u stilu okvira u srebrnoj izvedbi. Prikazana cijena uključuje stolne ploče koje su dostupne u raznim veličinama i oblogama od punog tvrdog drva ili furnira, kao i tri atraktivne boje drveta. Ovaj odličan izbor izbora znači da postoji vrhunska završna obrada koja odgovara svakom interijeru, a stolovi se mogu uporediti s postojećim namještajem ili unutrašnjim namještajem koji imate. Jednostavan dizajn postolja i crni završetak na nogama čine ovaj stol popularnim izborom kako s tradicionalnim tako i savremenim barovima i restoranima. Oni su također nevjerojatno popularni kod klubova jer imaju izgled lijevanog željeza, ali težinu čelika, tako da se mnogo lakše kreću, čineći ih mnogo svestranijim od nekih naših tradicionalnih stolova od lijevanog željeza.

15159987931827


Neznatno lakša težina ovog stola ni na koji način ne ugrožava snagu i izdržljivost ovog stola. S vrlo jakom konstrukcijom s potpornim vijcima i cijevi od tvrdog čelika, ovaj je stol dizajniran da izdrži veliku upotrebu u bilo kojem baru, restoranu ili klupskom okruženju. Konfiguracija baze I Frame omogućuje udobno sjedenje kupaca i članova kluba jer dizajn nogu nudi vrlo malo prepreka onima koji sjede za stolovima.

1

Kombinacija kvadratne I Frame tablice s odgovarajućom pravokutnom verzijom daje veću fleksibilnost za sjedenje različitog broja kupaca, pružajući vam mogućnost da sjedite bilo gdje između dvije i šest osoba ili više, ako su stolovi pridruženi po potrebi. Baza je snažna i kruta, a izgleda stilski i moderno i idealan je izbor za ekonomski opremanje interijera!

15159984077659

Hot Tags: namještaj za restoran ugostiteljski dvostruki kauč, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, rađeni u Kini
Par:Stol od punog drveta za namještaj u sobi Sljedeći:Bar stol i štand s visokim leđa

Upit

You Might Also Like