Dizajn stolova i stolova za bankete

Dizajn stolova i stolova za bankete

Veličina proizvoda: ● Dimenzije kauča: Dvostruki kauč: D120 x Š65 x H75 cm Jedan kauč: D65 x Š65 x H75 cm ● Dimenzije stola: Dugi stol: D120 x Š60 x H75 cm Kvadratni stol: D60 x Š60 x H75 cm Okrugli stol: φ60 x H75 cm ● Veličina i boja mogu se izrađivati po želji.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Drveni stolni vrhovi

Prikazane cijene uključuju stol i gornju površinu. Art Deco postolje za stolove standardno je dostupan s vrhovima veličina od 60 cm ili 68 cm, okruglim ili kvadratnim, a u većim dimenzijama od 75cm ili 92cm. Kao standardne ponude možemo ponuditi ili masivne ploče od punog drveta ili furnira, ali također možemo ponuditi moderne dizajne vrhova „Isotop“ i „Werzalit“. Molimo kontaktirajte ured prodaje ako vas to zanima.

15133324876356

Pub stolovi

Osnova je cijelog lijevanog željeza i težine približno 20kg, što ga čini izuzetno stabilnim izborom stola za pub. Težina baze također ga čini idealnim izborom ako želite postolje, ali vam je potreban veći vrh jer će zadržati ravnotežu i čvrstinu čak i s gornjim dijelom od 92 cm. Noge su umetnute, što ih također čini popularnim izborom za korištenje kao stolovi za kafiće ili restoran jer omogućuju da se veći broj kupaca uklopi oko njega. Geometrijske dizajnerske i podebljane linije na ovom stolu od lijevanog željeza izgledaju vrlo atraktivno bilo sa modernim ili tradicionalnim šankom u baru, restoranu ili kafiću.

15133324884587

Stolovi od lijevanog željeza

Imamo širok raspon pristupačnih stolova od lijevanog željeza na prodaju u Trent Furniture i otkrivamo da je stil Art Deco i dalje popularan kod mnogih naših kupaca. Često se kombinira s pravokutnim i kvadratnim verzijama ove tablice koje nudimo. Kombinacija tablica različitog oblika u istom stilu daje dosljednost dizajnu i izgledu, istovremeno pružajući veću fleksibilnost za sjedenje različitih grupa ljudi i prilikom opremanja sobe.


Hot Tags: kauč i garnitura za stolove za restorane, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, rađeni u Kini,
Par:Trpezarijski stol i kabine Namještaj po mjeri Sljedeći:Trpezarijski Stol Restoran Antikni Drveni Stol

Upit

You Might Also Like