Namještaj za restoran Bistro stol i kauč

Namještaj za restoran Bistro stol i kauč

Veličina proizvoda: ● Dimenzije kauča: Dvostruki kauč: D125 x Š70 x H80 cm Jedan kauč: D75 x Š70 x H80 cm ● Dimenzije stola: Dugi stol: D120 x Š60 x H75 cm ● Dimenzije stolice: D54 x Š52 x H73 cm ● Veličina i boja se može izrađivati po mjeri.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Pravokutni gotički stol izrazito je ukrasni stol od lijevanog željeza koji ima krasan ukras za noge i središnji nosač. Iako je još uvijek nevjerojatno detaljan, gotički asortiman ima svjetliju pojavu od ostalih članova naše obitelji stolica od lijevanog željeza što se može svidjeti onima koji žele tradicionalne stolove koji su manje glomazniji od tipičnih pravokutnih stolova od lijevanog željeza. Unatoč tome, još uvijek je teška baza fantastične stabilnosti koja odgovara bilo kojoj od najboljih veličina navedenih u padajućem izborniku ispod. Prikazana cijena uključuje gornju i gornju površinu stola pa koristite izbornike ispod kako biste odabrali boju drva, površinu i veličinu drveta. Naše standardne obloge su pune ili furnirane, a boje drveta uključuju tamni hrast, orah i svijetli hrast. Međutim, po želji također možemo isporučiti različite laminatne boje i Werzalit dizajne.

15158313024686

Noge na gotičkom stolu zakrivljene su prema donjoj strani okvira, što čini ove vrlo udobne stolove za bar, restoran ili kafić s puno prostora za noge za kupce. Izgrađen od lijevanog željeza, gotički stol zajamčeno je da pruža stol koji će izdržati napore u užurbanom ugovornom okruženju i pružati dobru uslugu dugi niz godina.

15158313049676

Ovi elegantni i zanimljivi stolovi izgledaju posebno učinkovito u kombinaciji s klasičnim stilovima blagovaonskih stolica, poput Bentwood Fanback bočne stolice koja se može tapecirati u bilo koju našu tkaninu kako bi dodala udobnost za svoje kupce i boju unutrašnjosti vaših soba.

15158313075244

Hot Tags: stol za sjedenje i kauč za restoran, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, rađeni u Kini
Par:Pojedinačna ili dvostruka kabina prilagođena namještaju Sljedeći:PLAIN BACK HEIGHT RESTAURANT BOOTH WITH WOOD LEGS

Upit

You Might Also Like