Stol od punog drveta za namještaj u sobi

Stol od punog drveta za namještaj u sobi

Veličina proizvoda: ● Dimenzije kauča: Dvostruki kauč: D130 x Š80 x H80 cm Jedan kauč: D75 x Š70 x H80 cm ● Dimenzije stola za kavu: Dugi stolić za kavu: D120 x Š60 x H60 cm Ovalni stolić za kavu: D120 x Š60 x H60 cm Kvadratni stolić za kavu: D60 x Š60 x H60 cm Okrugli stolić za kavu: φ60 x H60 cm ● Veličina i boja mogu se izrađivati po mjeri.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Square Bar stol vrlo je popularan tradicionalni stol s pubom zbog klasičnog dizajna, trajnosti i vrijednosti za novac. Također popularan kao restoranski stol, Barski stol ostaje jedan od naših najboljih prodavača iz raspona stola od lijevanog željeza zbog njegove bezvremenske privlačnosti i čvrste konstrukcije. Prikazana cijena uključuje gornju površinu stola, a alternativni vrhovi mogu se odabrati padajućim izbornicima ispod, između ostalog od masivnog ili furnira u tamnom hrastu, svijetlom hrastu i orahu ili Werzalit vrhovima u različitim uzorcima, bojama i oblicima.


15159878047649


Uzak kraj okvira pruža udobno sjedenje na svakoj strani stola, a značajna težina stola kao rezultat konstrukcije od lijevanog željeza osigurava da je ovo jedan od najstabilnijih dizajna dostupnih danas. Ukrašene noge dodaju karakter svakom interijeru bilo da se radi o seoskom gastro pubu, restoranu u visokoj ulici ili vinskom baru u centru grada. Zamršeni detalji stvoreni unutar lijevanog željeza zanimljivo je pogledati i dodati toliko osobnosti u bilo koji interijer.

Kao stolovi za barove ili pabove, oni se često biraju sa stolicama iz našeg tradicionalnog asortimana, kao što su stolica za ravnanje nogavica ili dizajn kotača koji dolazi iz tamnog hrasta. Također su vrlo popularni kao partneri malim drvenim stolicama iz naše ponude kolonijalnih pubova.

15159878068474

Hot Tags: stol za namještaj u sobi kauč od punog drveta, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, rađeni u Kini
Par:Namještaj naslonjač za ručak Sljedeći:Namještaj za ugostiteljstvo Dupli kauč

Upit

You Might Also Like