Restoran Drveni stol i stolica stolica kauč

Restoran Drveni stol i stolica stolica kauč

Veličina proizvoda: ● Kabine Dimenzije: Dvostruke kabine: D120 x W65 x H105 cm ● Dimenzije stola: Duga Stol: D120 x Š60 x V75 cm Kvadrat stol: D60 x Š60 x V75 cm ● Dimenzije stolice: D40 x Š45 x H75 cm ● Veličina i Boja može biti prilagođena.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Prikazana cijena uključuje bazu i vrh stola pa Vas molimo da u padajućem izborniku odaberete gornju veličinu, boju i završnu obradu. U ponudi su tri boje boje kao standard, uključujući tamni hrast, orah i svijetli hrast koji dolaze u tvrdom ili furniru. Međutim, ove tablice također možemo isporučiti s Werzalit ili laminatnim vrhom pa molimo da pogledate gornji dio tablice web stranice kako biste vidjeli cijeli asortiman koji nudimo.

15129831669288

Piramidalni stol ima čvrsto obrađenu prašinu koja je moderna i moderna. Baza je izrađena od čelika s betonskom težinom ugrađenom u bazu za nevjerojatnu stabilnost. Teška osnova čini ove stolove idealnim za bilo koji moderni komercijalni interijer. Dok su njezine glatke jednostavne linije što ga čini niskim održavanjem i lako se čisti stol - i osigurava da stolovi uvijek izgledaju najbolje što mogu!

15129831672432

Ovi stolovi izgledaju sjajno s bilo kojom od naših modernih stolica kao što je Abbruzzo presvučena luksuznom kožom, osobito u restoranu ili baru. Za nešto više opušteno ili u suvremenom kafiću ili bistrou, razmislite o tome da ga prate stolice Napoli ili Bella.


Hot Tags: restoran drveni stol i stolica kauč kauč, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođene, izrađene u Kini
Par:Lounge drvo stol stolica i kabine kauč Sljedeći:Suvremeni namještaj za kafiće Drveni trpezarijski stol Sofa za sjedenje

Upit

You Might Also Like