Okvir od punog drveta PU kauč Restoran Klupa

Okvir od punog drveta PU kauč Restoran Klupa

Naši štandovi su izrađeni u Kini i mogu se proizvesti u bilo kojoj duljini, visini ili obliku. Vaš štand možemo prilagoditi vašim specifičnim zahtjevima. Popularni oblici uključuju: jednokrevetne, dvokrevetne - jednokrevetne, dvokrevetne, dvokrevetne, dvokrevetne, u obliku slova L, 1? 2 okrugle, 3? 4 i zidne klupice. Možete birati između širokog raspona presvlaka, uključujući vinil i tkaninu, ili odabrati vlastiti presvlake. Također možete odabrati i druge opcije kao što su glava rolne, linija za vješanje, traka od čipova i poklopac od drva / laminata. Kabina restorana može se prilagoditi bilo kojem obliku ili veličini i ne sadrži nikakve materijale.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Proizvodnja materijala u Kini, recikliranje izgled, visoki stupanj laminata okvir platforme i visoke gustoće pjena drvo okvir pokriti, dvostruki pin i ljepilo zajedničke prilagodbe platforma, u skladu s vašim potrebama - visina, dužina, oblik i standardni oblici uključuju: single, double zidna stolica, l, 1/2, 3/4, može birati između velikog broja materijala za unutarnju dekoraciju, ako je potrebno, može nam reći gdje se miješa sjedalo i natrag, koji materijal

2 (5)

2 (3)

Shen Zhen Ouguanxuan Namještaj Co, Ltd specijalizirana u istraživanju, proizvodnji i prodaji visokokvalitetnih namještaja u ugostiteljstvu. Sa 10 godina napora, Ouguanxuan je preuzeo vodeću poziciju u komercijalnom polju namještaja širom svijeta. Naša tvornica nalazi se u industrijskoj zoni Xikeng u Shenzhen, okružena slikovitim planinama. Nalazimo se u blizini međunarodne luke - luke Yantian. Potrebno je samo 5 minuta vožnje do najvećeg logističkog centra u Shenzhenu - Danzhutou logističkog centra.

"Biti iskren i brzo rješavati" je naš dosljedan princip. Ne štedimo napora da ispunimo zahtjeve naših kupaca i pružimo izvrsne usluge nakon prodaje našim klijentima.


Hot Tags: masivnog drva okvir pu kauč restoran klupa, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođene, izrađene u Kini
Par:Visoka gustoća kožni visoki naslonjač Sljedeći:Specifične uporabe lako čiste Cafe štand

Upit

You Might Also Like