Kavana Namještaj po mjeri Booths Sofa

Kavana Namještaj po mjeri Booths Sofa

Veličina proizvoda: ● Kabine Dimenzije: Dvostruke kabine: D120 x W65 x H80 cm Pojedinačne kabine: D60 x W65 x H80 cm ● Dimenzije stola: Duge Stol: D120 x Š60 x V75 cm Kvadratna tablica: D60 x Š60 x H75 cm Okrugli stol: x60 x H75 cm ● Dimenzije stolice: D53 x W46 x H80 cm ● Veličina i boja mogu se izraditi po mjeri.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Jednostavan dizajn olimpijske tablice sada je dostupan u pravokutnoj i jednodijelnoj verziji. Elegantan dizajn postolja pruža obilje prostora za noge i stil koji je jednako učinkovit u modernom ili tradicionalnom okruženju. Baza od crnog čelika iznimno je izdržljiva i izdržljiva što ga čini odličnim izborom kako za bust restorane, pubove i klubove, dok će širok izbor vrhunskih boja i boja dobro funkcionirati s bilo kojom bojom interijera. Glatke linije ne samo da su estetski ugodne, već omogućuju lako čišćenje i nude maksimalan prostor za guranje stolova ispod stola kada se ne koriste.


15130493684295

Ove tablice često se odabiru da prate jednu verziju postolja, tako da se može ponuditi kombinacija kvadratnih, okruglih i pravokutnih mogućnosti sjedenja. Ovaj svestrani stol idealan je za objedovanje ili piće i može se isporučiti s velikim ili malim pravokutnim vrhovima za smještaj.


Hot Tags: Kavana Namještaj po mjeri Booths Kauč, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođene, izrađene u Kini
Par:Bar stol i štand s visokim leđa Sljedeći:Lounge drvo stol stolica i kabine kauč

Upit

You Might Also Like