Stol za čaj i dva sjedeća garnitura

Stol za čaj i dva sjedeća garnitura

Veličina proizvoda: ● Dimenzije kauča: Dvostruki kauč: D123 x Š67 x H90 cm ● Dimenzije stola: Ovalni stol: D120 x Š60 x H60 cm ● Veličina i boja mogu se izrađivati po mjeri.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Lounge i uživajte dok Limbo Chaise zagrli i ovije svoje tijelo poput oblaka. Bez krute strukture, komoda se igra s volumenom i bojom kako bi pružila zabavno i mladoliko rješenje vašem životnom rasporedu. Lagan, prozračan i plišani, kočija donosi kući živahnu vibraciju koja će poticati bilo koji dizajn. Ostavite iza norme i zabavite se svojim namještajem.

15228074538882

Pianca već 65 godina stvara moderni namještaj iz svoje baze u sjevernoj Italiji. Oslanjajući na stoljetnu tradiciju u izradi namještaja, njihovi proizvodi uključuju kako kvalitetnu izradu, tako i demokratski dizajn te su ekološki prihvatljivi, koristeći reciklirane i netoksične materijale, drvo iz šuma certificiranih FSC-om i solarnu energiju. Od glatkog, cilindričnog i minimalističkog komoda za doge 7 jedinica do mekog, luksuznog kreveta Piumotto, njihovi su talijanski dizajni elegantni i luksuzni.


Hot Tags: stol za čaj i kauč na dva sjedala, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, proizvedeni u Kini
Par:Tapeta za drveni stol i kauč Sljedeći:Drveni stolić za kavu i ležaljka s naslonom

Upit

You Might Also Like