Drveni stolić za kavu i ležaljka s naslonom

Drveni stolić za kavu i ležaljka s naslonom

Veličina proizvoda: ● Dimenzije kauča: Dvostruki kauč: D125 x Š79 x H78 cm Jedan kauč: D79 x Š79 x H78 cm ● Dimenzije stola za kavu: Dugi stolić za kavu: D120 x Š60 x H60 cm Ovalni stolić za kavu: D120 x Š60 x H60 cm Okrugli sto za kavu: 60 x H60 cm ● Veličina i boja mogu se izrađivati po želji.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Cijena prikazana za ovu tablicu uključuje vrh stola koji je dostupan u raznim bojama drva, uključujući tamni hrast, orah ili svijetli hrast. Vrhovi se mogu isporučiti u dvije popularne završne obrade; Masivan ili furniran, tako da postoji nešto za svaki interijer i proračun. Polirana mjedena šina pića dodaje karakter stolu i osigurava da su pića na najvišoj razini sigurna u svakom trenutku.

15202155777774

Izuzetno velika težina i zamršeni detalji ove baze od lijevanog željeza od lionpaw-a čine je čvrstom i elegantnom opcijom ako želite kupiti nove stolove za pozira ili ažurirati svoje trenutne. Jednostavna stabljika sastavljena je s četvrtastom ukrasnom osnovom ukrašenom motivima lavova. Težina baze znači da ovi stolovi mogu prihvatiti malo veće vrhove od nekih drugih naših baza, a mi nudimo okrugli vrh promjera 75 cm kao standard. Obratite se uredu ako ne možete pronaći veličinu koju tražite i mi ćemo moći s vama razgovarati o opcijama.

15202155797250

Poser Lionh Paw savršen je dodatak bilo kojem tradicionalnom ili modernom okruženju, a ponekad se koristi kao stojeći stol ili sa stolicama poput visokih kapetana ili visokog Washington stola.


Hot Tags: drveni stolić za kavu i naslonjeni ležaljke, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, rađeni u Kini
Par:Stol za čaj i dva sjedeća garnitura Sljedeći:Američka stolica u retro stilu, metalna blagovaonica, kabine s visokim naslonom

Upit

You Might Also Like