Moderni restoran mramorni stolovi i stolice

Moderni restoran mramorni stolovi i stolice

Ovaj okvir kao kauč pravokutni dizajn opovrgava svoje udobno mjesto i jastuk. Svježe detalj dodaje orahovine bazu u obliku brončane gotovi metalni prsten na svaki stopalo. Dostupno u više presvlake završi za vaš dom dizajn. Ovaj jedinstveni damskim obuhvaća modularne sekcije koje društvo zajedno kako bi cijeli komad ili može se uzeti da stvoriti više mjesta. Predsjednik Predvorje je podržan od strane polirani aluminijski okvir s integriranim činioca i sobe marring blještavo klizi.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Opis

Ovaj okvir kao kauč pravokutni dizajn opovrgava svoje udobno mjesto i jastuk. Svježe detalj dodaje orahovine bazu u obliku brončane gotovi metalni prsten na svaki stopalo.  Dostupno u više presvlake završi za vaš dom dizajn. Ovaj jedinstveni damskim obuhvaća modularne sekcije koje društvo zajedno kako bi cijeli komad ili može se uzeti da stvoriti više mjesta. Predsjednik Predvorje je podržan od strane polirani aluminijski okvir s integriranim činioca i sobe marring blještavo klizi.


Specifikacije

• Kvalitetan i izdržljiv

• Mortise i klin stil gradnje s metalnim drvo Jebeš pojačanje


Hot Tags: Moderni restoran mramorni stolovi i stolice, dobavljača, proizvođača, tvornica, veleprodaja, prilagoditi, proizvedeno u Kini,
Par:Vanjska stolica za stolni restoran Sljedeći:Restoran brze hrane Drvena stolica

Upit

You Might Also Like