Prozračne zaštitne maske od netkanog materijala

Prozračne zaštitne maske od netkanog materijala

Upotreba u zdravstvu: Ove se maske mogu koristiti za svakodnevnu zaštitu, ali se ne smiju koristiti u kirurškim ili rizičnim situacijama ili tamo gdje postoji visok rizik od kontakta s tekućinama ili zaraznim materijalima.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

  • Upotreba u zdravstvu: Ove se maske mogu koristiti za svakodnevnu zaštitu, ali se ne smiju koristiti u kirurškim ili rizičnim situacijama ili tamo gdje postoji visok rizik od kontakta s tekućinama ili zaraznim materijalima.

  • 3 sloja zaštite: Ove maske izrađene su od 3 sloja. Prvi sloj izrađen je od netkane tkanine koja može učinkovito filtrirati čestice onečišćujućih tvari u zraku. Drugi sloj izrađen je od Meltblown tkanine koja učinkovito štiti od nečistoća. Treći sloj izrađen je od pamučnog filtra koji je ugodan za kožu, nježan je i prozračniji.

  • Mekana elastična udobna omča za uši: udobna i izuzetno mekana. Dragi prijatelji, nigdje nećete osjetiti pritisak ni na licu ni na ušima. To je zato što se unutarnji sloj sastoji od mekog materijala. Omotani dizajn, puna pokrivenost i ugrađena traka za pričvršćivanje mosta za nos, sve se nježno uklapa u površinu dodira s kožom.

  • Široka primjena: prikladne za ured, dom, salon, biciklizam, trgovinu prehranom i jednostavno za širu javnost, ove vas maske mogu zaštititi od prašine, onečišćenja, PM 2,5, nadražujućih plinova, izmaglice, dima, ispušnih plinova automobila itd.

  • Korisnička služba: Ako postoje problemi s vašom kupnjom, prvo nas kontaktirajte i odgovorit ćemo i riješiti u roku od 24 sata. Dragi kupac, naš prioritet je zadovoljstvo naših kupaca!

Hot Tags: prozračne zaštitne maske od netkanog materijala, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođene, izrađene u Kini
Par:Usta maske 3-Ply s elastične ušne strnje Sljedeći:Ffp3 Jednokratna medicinska kirurška maska ​​za lice

Upit

You Might Also Like