Usta maske 3-Ply s elastične ušne strnje

Usta maske 3-Ply s elastične ušne strnje

Maska za lice za osobe za uporabu, Maske za lice, Maske za usta 3-Ply s elastičnim ušnim strpama, Prozračni netkani poklopci za filter usta za dom, ured, vani - plava

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

  • 3-WAY FILTER - Maska za lice za 1 000 osoba izrađena je od potporne i snažne 3-slojne tkanine, s netkanim tkaninama spoljašnjim slojevima i centriranim rastopljenim slojem tkanine.

  • DAY-TO-DAY PROTECTION - High-efficiency 3-sloj dizajn pomaže filtrirati prašinu i krhotine. Ova maska je maska opće uporabe, a nije uvuče za medicinsku upotrebu.

  • GLATKI OSJEĆAJ - Dizajniran za mehak i glatki osjećaj za prozračnost cijeli dan. (NAPOMENA: Plava strana maske okrenuta prema van dok bijela strana maske okrenuta prema unutra, a zatim uštipnite metalni rub na oblik nosa.)

  • UNIVERZALNI DIZAJN EARLOOP - Univerzalne opremljene elastične petlje za uho za razne korisnike za trenutnu zaštitu i dodavanje bez sojeva u uši.

  • Pakiranje od 50 maski. Ove maske treba zbrinuti nakon svake uporabe.

Hot Tags: usta maske 3-ply s elastičnim ušnim strpama, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođena, izrađena u Kini
Par:ne Sljedeći:Prozračne zaštitne maske od netkanog materijala

Upit

You Might Also Like