5 zvjezdica Moderni jednostavni hotelski namještaj

5 zvjezdica Moderni jednostavni hotelski namještaj

Možemo ugovor hotela, restoran projekata, sve namještaj, više od 15 godina iskustva u proizvodnji namještaja, snažan profesionalni tehnički tim.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Ovaj se set spavaćih soba često koristi kao melamin ili laminat (vatrootporan) ili premaz u našem namještaju.

Uobičajene matične ploče koriste MDF, ivericu i masivno drvo.

Mnogi kupci vole hotelski namještaj, hotelske hotele s 3-5 zvjezdica, ekspresne hotele, povoljne hotele, hotele, apartmane i vile.

HT02 (1)

HT02 (2)

HT02 (3)

HT02 (4)

Materijali proizvoda :

Ploča od drva: Laminirana ploča je u skladu s nacionalnim standardom E1 ili E2, završena s debljinom furnira 0,6 mm. Laminat, šperploča, lak, MDF i HDF. Furnir drva s dodatnim materijalima kao što su jasen, crni orah, hrast, tikovina itd.)

Čvrsto drvo: Mandžurski pepeo, gumeno drvo, tikovina, crno sandalovo drvo, trešnja, bukva, bijeli hrast, crni orah, topola, bor, breza, itd.

Plus materijal: Tkanina: poliesterska vlakna, pamuk, mješavina pamuka, chinlon baršun, 3M vodonepropusna tkanina, sa zaštitom od požara i usporavanjem plamena. Koža: PU, PVC, prirodna koža s vatrostalnim i usporavanjem plamena.

O NAMA

1

Shen Zhen Ouguanxuan Namještaj Co, Ltd specijalizirana za istraživanje, proizvodnju i prodaju visokokvalitetnih namještaja u ugostiteljstvu. Sa 10 godina napora, Ouguanxuan je preuzeo vodeću poziciju u komercijalnom polju namještaja širom svijeta. Naša tvornica nalazi se u industrijskoj zoni Xikeng u Shenzhen, okružena slikovitim planinama. Nalazimo se u blizini međunarodne luke - luke Yantian. Potrebno je samo 5 minuta vožnje do najvećeg logističkog centra u Shenzhenu - Danzhutou logističkog centra.

"Biti iskren i brzo rješavati" je naš dosljedan princip. Ne štedimo napora da ispunimo zahtjeve naših kupaca i pružimo izvrsne usluge nakon prodaje našim klijentima.

Pitanja

1. Kako vam mogu vjerovati?

Naša tvrtka ima sve uvoz i izvoz dozvola, tvrtka RMB i USD obračun.

2. Možemo li najprije dobiti uzorak?

Mi sigurno možemo vam ponuditi uzorke, tako da možete provjeriti kvalitetu na prvi, ali uzorak trošak i pošiljka u pitanju će biti na vaše naplate.

3. Kako mogu biti siguran u kvalitetu svog proizvoda?

Prije učitavanja ćemo poslati HD fotografiju ili videozapis za vašu garanciju kvalitete.

4 . Koliko detalja trebam dati za ono što želim?

Trebamo materijal, količinu, veličinu, boje i druge posebne zahtjeve.

Hot Tags: 5 zvjezdica moderan jednostavan hotelski namještaj, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, izrađeni u Kini
Par:NAMJEŠTAJ NA ČVRSTO DRVO ZA HOTEL Sljedeći:Hotelski namještaj za prodaju

Upit

You Might Also Like