Popust talijanski moderni hotelski namještaj stolica

Popust talijanski moderni hotelski namještaj stolica

Popust Talijanski Moderni Hotel Namještaj stolica, stolice mogu se koristiti u mnogim palcesima kao što su: restoran, dom, cafteria, klub, bar.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Popust Talijanski Moderni Hotel Namještaj stolica

101 (1)

101 (2)

101 (3)

101 (4)

Cijeli proces poslovanja s nama

1) Prvo, navedite pojedinosti o proizvodima koje trebate, navodimo za vas.

2) Ako je cijena prihvatljiva i klijent treba uzorak, pružamo Proforma fakturu za klijenta da organizira plaćanje za uzorak.

3) Ako klijent odobri uzorak i zahtijevaju za skupno proizvodnju za narudžbu, mi ćemo pružiti Proforma fakturu za klijenta, a mi ćemo organizirati za proizvodnju odjednom kada smo dobili 30% depozita.

4) Po završetku masovne narudžbe, klijent (ili osoba s naglaskom) može doći i provjeriti namještaj. Ili ćemo poslati fotografije svih roba, pakiranja, detalja i kopije B / L za klijenta nakon što je roba gotova. Mi ćemo organizirati pošiljku i dostaviti originalni B / L kada klijent plati saldo.


Ako ste zadovoljni s modernim hotelskim namještajem drva koža presvlačenje restoran blagovaona stolica u Kini, dobrodošli kupiti kvalitetu i modni namještaj s nama. Mi smo jedan od profesionalnih i iskusnih proizvođača i dobavljača, a nude se i prilagođene usluge i veleprodajne usluge.

Hot Tags: popust talijanski moderni hotelski namještaj stolica, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođene, izrađene u Kini
Par:ne Sljedeći:Factory Outlet Bijeli namještaj za spavaće sobe

Upit

You Might Also Like