Hotelski namještaj za prodaju

Hotelski namještaj za prodaju

Shenzhen Factory 5 zvjezdica Moderni jednostavan dizajn drveni namještaj za spavaće sobe dobavljač za Etiopija Wyndham Hotel Presidential Suites.Welcome da nas kontaktirate!

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Više od 15 godina iskustva prilagođenog hotelskog namještaja.

Visoka kvaliteta materijala je jedina stvar koju smo usvojiti u proizvodnji, dorade s izuzetnim izrade, i stroge inspekcije prije otpreme. Kompletan s ekstremnim standardnim izvoznim pakiranjima za sigurno i dugo putovanje proizvoda. )

prikaz proizvoda

restaurant-1-w640h480

HT01 (2)

HT01 (3)

O nama

Shen Zhen Ouguanxuan Namještaj Co, Ltd specijalizirana za istraživanje, proizvodnju i prodaju visokokvalitetnih namještaja u ugostiteljstvu. Sa 10 godina napora, Ouguanxuan je preuzeo vodeću poziciju u komercijalnom polju namještaja širom svijeta. Naša tvornica nalazi se u industrijskoj zoni Xikeng u Shenzhen, okružena slikovitim planinama. Nalazimo se u blizini međunarodne luke - luke Yantian. Potrebno je samo 5 minuta vožnje do najvećeg logističkog centra u Shenzhenu - Danzhutou logističkog centra.

"Biti iskren i brzo rješavati" je naš dosljedan princip. Ne štedimo napora da ispunimo zahtjeve naših kupaca i pružimo izvrsne usluge nakon prodaje našim klijentima.


Hot Tags: hotelski namještaj za prodaju, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođeni, izrađeni u Kini
Par:5 zvjezdica Moderni jednostavni hotelski namještaj Sljedeći:ne

Upit

You Might Also Like