Hotelski namještaj Dobavljači Spavaća soba od drva

Hotelski namještaj Dobavljači Spavaća soba od drva

Hotel Namještaj Dobavljači Drvo Spavaća Set Mi smo sudjelovali u ponudi najbolju kolekciju hotela Namještaj za spavaće sobe. Proizveden je od drva vrhunske kvalitete u skladu sa standardima industrije. Ponuđeni namještaj je poznat po svojim karakteristikama kao što su kompaktan dizajn, glatka završna obrada, ...

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Hotelski namještaj Dobavljači Spavaća soba od drva

mi smo sudjelovali u ponudi najbolju kolekciju Hotelski namještaj za spavaće sobe. Proizveden je od drva vrhunske kvalitete u skladu sa standardima industrije. Ponuđeni namještaj je poznat po svojim karakteristikama kao što su kompaktan dizajn, glatka površina, čvrsta konstrukcija i trajnost. Naši cijenjeni klijenti mogu koristiti ovaj namještaj od nas u različitim dizajnom, veličinama i oblicima. Imamo standardizirane dizajne za hotele, pansione, odmarališta, seoske kuće i bungalove.

0601 (1)

0601 (6)

0601 (5)0601 (3)

0601 (7)

Shenzhen Oguanxuan NAMJEŠTAJ CO

je profesionalni dobavljač hotelskog namještaja koji se nalazi u gradu Shenzhen pokrajine Guangdong.

Tijekom naših 15 godina razvoja, imamo uspješnu suradnju s velikim hotelskim brandovima uključujući HILTON, HOLIDAY INN, GRAND HYATT, RAMADA, CROWNE PLAZA i tako dalje. Od toga je razvijen i strogo slijedi radni proces iz ponude, komunikacijskog koncepta, pripreme radioničkog crtanja, uzorkovanja i vrednovanja, poboljšanja uzoraka, masovne proizvodnje, kontrole proizvodnog procesa i kontrole prije isporuke.

1

2 (1)

2 (3)

Imamo prvoklasnu sposobnost u dizajnu, proizvodnji i marketingu hotelskog namještaja za spavaće sobe i hotelskog javnog prostora, koji uključuje drveni namještaj, drvena vrata, sofe, stolice, namještaj za restorane, namještaj za vile, klupski namještaj i namještaj itd.


Hot Tags: hotelski namještaj dobavljač drvo spavaća soba set, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, prilagođene, izrađene u Kini
Par:Hotelski proizvođači namještaja Custom Spavaća soba Set Sljedeći:Hotelski namještaj Popust Hotelski namještaj

Upit

You Might Also Like