10 uobičajenih osjetila koja moraju biti poznata

- Jan 02, 2019-

1: Boja je medicinski terapeut


Bez obzira koja je kuća okrenuta prema jugoistoku i sjeverozapadu, boja može mobilizirati toplinu doma. Postoji mnogo načina za dodavanje boje, a boje, tkanine, podovi, stropovi, namještaj, rukotvorine itd. Mogu se vješto koristiti. Ali izbjegavajte previše boja u sobi.

h550w312-5b744d64d0f57

2: Dizajn rasvjete


Trenutno, 30% rasvjete koristi naturalizirani dizajn, kao što su zidne svjetiljke sa šljivama, stolne svjetiljke s ribljim repom, konji i ostali mali oblici životinja. Materijal poklopca žarulje široko se koristi u papiru, drvu, pređi i tako dalje. Međutim, prekomjerna uporaba dekorativnih svjetala također je štetna za zdravlje doma. Osobito u dječjim sobama svjetlo ne smije biti preslabo.

h550w351-5b744d75a843a

3: Imaju udoban kauč


Dno ergonomskog kauča često je opremljeno uređajem za opterećenje oprugom. Gumb na bočnoj strani naslona za ruke je lagano pritisnut, fascija ispred kauča polako je podignuta, noge su oslonjene, a naslon sjedala može se automatski nagnuti uz tijelo.

h550w371-5b744d81413bd

4: Opcionalna kućna zavjesa


Razlog odabira: Zavjese i sofe u velikoj mjeri određuju ton doma. Gledajući u vaš dom postaje sve više i više lijepa, nije li to očito zastarjele zavjese da se sruši? Zavjese od tkanine, zavjese od bambusa, zavjese za organe, zavjese s baldahinom? Prema vašoj osobnosti, zasigurno ćete imati više zadovoljstva.

5: Moderna i jednostavna kutija za odlaganje


Možda ste uznemireni zbog svog neurednog računala, možda još uvijek gubite živce jer niste pronašli mali komad nakita. Ne brinite, mala kutija za spremanje može vam pomoći organizirati svoj neuredan dom. U kutiji za pohranu mogu se nalaziti pisma, knjige i neke intimne odjeće, čarape, kravate, pa čak i modni MM šminka.

h550w396-5b744d8ba464e

6: Zaslon šik atmosfere


Ako mislite da je ekran samo luksuz koji je jedinstven za veliku zgradu, onda je koncept vaše kuće potpuno zastario. Zapravo, za trenutne male kuće pravilna upotreba zaslona za pregrade može učiniti dnevni boravak prostornijim i hijerarhijskijim. Šik ekran može donijeti drugačiju vrstu zabave i vitalnosti dnevnoj sobi.


Par:BOTANSKI GRAD Sljedeći:Šangaj Golden Eagle Plaza vodeća trgovina