Minimalistički dizajn od 100m2 stvara mirisni ambijent trupaca

- Dec 27, 2018-

100m2 jednostavan stil, minimalistički dizajn interijera, bez previše komplicirane dekoracije, tako jednostavna i jednostavna dekoracija za izgradnju daha svijeta, ali i osjećaj da je najviše razumijevanje života Ovako!

h500w290-5aa9ec48229c0

Dizajner je stvorio jednostavan i elegantan hotelski prostor na minimalistički način. Svijetlo smeđi kauč i elementi trupca čine dnevni boravak pun jasnog mirisa trupaca.

h500w333-5aa9ec5155814

Crni stiletto stolić za kavu s crnim drvenim naslonjačem za stopala kontrastira s bež tepihom i bijelim tronožnim stolićem za kavu. Kombinira bijeli zidni prostor s kontrastom crne i bijele boje kako bi stvorio elegantnu i elegantnu estetiku.

Jednostavna crna podna lampa mirno stoji na sofi, osvjetljavajući jedan kut i prateći rad gospodara. Zelene biljke ukrašavaju interijer vitalnošću.

h500w333-5aa9ec5ae9cfa

Jednostavna drvena stolna svjetiljka na jednoslojnom stolu od željeznog okvira je samostojeća sa svijetlo smeđim sofom.

Dizajn gibona na bijeloj stolici s tri noge povećava okretnost i zabavu prostora.

Crno-bijelo sivo 3D zidno slikarstvo daje dubok, produžen pokret. Dva mala majstora stoje uz bijeli drveni stol za stopala, igrajući se s novim i zanimljivim igračkama, toplim i lijepim.

h500w333-5aa9ecb08ea0f

Prostor ocrtan jednostavnim sivo-bijelim sustavom daje tihu, meku ljepotu. Drveni stol za blagovanje, ležaljka i elementi dnevnika dodaju miris u blagovaonicu.

Jednostavna i otvorena terasa i zid također su dizajnirani sa skrivenim policama, što ne utječe samo na izgled, već i ima praktičnu vrijednost. Na kraju ribnjaka, zasadite svoje omiljene biljke, pune zelenila i dobrog raspoloženja.

h500w315-5aa9ecb8df055

Čista bijela boja usklađena je s drvenim podom, okvirom od masivnog drva, bijelom posteljinom, dizajner napušta složenu dekoraciju, a jednostavna je glavna, stvarajući jednostavno i udobno odmorište za majstora. Jednostavno stavite Zen biljku na noćni ormarić i dodajte malo ljutnje prostoru.


Par:Naziv projekta: Sedam osjetila Sljedeći:Naziv projekta: Slastičarnica