4 vrste rasporeda rasvjete u 4 velika prostora, pogledajte kako su instalirana svjetla u vašem domu!

- Jan 16, 2019-

Slika koja ilustrira različite oblike rasvjete.

1 Neizravno osvjetljenje, kroz različite vrste refleksije za postizanje osvjetljenja. U usporedbi s drugim funkcijama, neizravno osvjetljenje može donijeti meko svjetlo i pomoći da se opustite.

2 Osvjetljenje prostora, djelomično koncentrirano osvjetljenje prostora, naglašavajući prisutnost prostora, uglavnom u dnevnom boravku, blagovaonici.

3 Pomoćna rasvjeta, svjetlo ne utječe izravno na područje u kojem se ljudi obično nalaze. Općenito, uglavnom igra ulogu u atmosferi prostora kako bi se postigao dekorativni učinak. Češće se pojavljuje u svjetlosnim trakama, žicama, zidnim svjetlima itd.

4 izravno osvjetljenje, izravna projekcija svjetla za određeno područje. S naglaskom na osvjetljenje, to je najsvjetliji od pet vrsta izvora svjetlosti.

5 naglasno osvjetljenje, fokusiranje na osvjetljenje u nekim prostorima, korištenje reflektora, stolnih svjetiljki, downlighta, podnih svjetiljki, itd., Kako bi se bolje razlikovao isti prostor.

Razgovarajmo o praktičnom planu dizajna rasvjete u odnosu na područje djelovanja.

dnevna soba

U usporedbi s drugim prostorima, prostor dnevnog boravka bit će nešto veći, a također provodi dnevne sastanke, razgovor, film i televiziju i ostale funkcije. Stoga će svjetla u dnevnom boravku imati više kombiniranih funkcija.

h550w580-5a1b693f4be7f

Par:Koje su vještine američki ukras mekan odijela? Sljedeći:Vodič Retro nostalgičan restoran garnitura stol i sjenice sjedećih