Dodajte nekoliko ukrasa u hodnik, dizajn će biti zanimljiviji

- Jan 23, 2019-

Ako hodnik nije ukrašen nekim ukrasima, bit će mučan. Koncept ukrašavanja cijele kuće može biti pogođen, pa kako bi trebao biti dizajniran koridor?

Prvo, temeljno je slijediti načelo

h550w367-5c36b878bed6c

Za ukrašavanje koridora obično je potrebno pridržavati se načela "zauzimanja zemljišta bez zauzimanja zemlje". U korištenju koridora zid ukras materijala, možete odabrati pozadinu ili lateks boje iste boje kao i spavaća soba. Ako je boja dva kraja veze hodnika različita, boja koridora općenito ostaje ista kao i prostor većeg područja.

Drugo, uski koridori nisu preporučljivi

h550w659-5c36b88e4a5be

Ako je hodnik vašeg doma uski, možete staviti ogledalo na zid, koji može igrati ulogu u širenju boje. Kako bi se izbjegla ljepljivost, uporaba toniranog stakla mora biti oprezna. Cvjetno stakleno ogledalo je dobar izbor, okruženo srebrno-bijelom aluminijskom legurom. Tada sam otkrio da je uskoća hodnika nestala.

Treće, spustite kaligrafiju i slikanje da biste dodali interes

h550w495-5c36b8b9117c2

Ako se ne želite zamarati, stavite nekoliko prikladnih kaligrafija i slika na zidove hodnika, i iznenada će se pojaviti umjetnička atmosfera. Također je moguće napraviti antičke osjećaje na zidovima hodnika materijalima kao što je kamenje. Ili stvorite atmosferu stvaranjem niše.

Četvrto, pokažite lijepu umjetnost


Ako volite rukotvorine, možete napraviti set staklenih ormarića s jedne strane hodnika. Obratite pažnju na visinu visećeg ormara, ne previsoko, i postavite višeslojnu policu unutra, možete staviti svoje omiljene ručne radove.


Par:Pozadina otvara svijet kreativnosti, ne postoji ništa što ne može. Sljedeći:Internet home poboljšanje ponovno pojavljuje mogućnosti i izazove