Osnovni principi oblikovanja prostora za ugostiteljske restorane

- Feb 18, 2019-

U blagovaonici, privatna soba odnosi se na relativno neovisan zatvoreni prostor, koji zadovoljava potrebe kupaca za više od 4 osobe i ima određenu privatnost. Za male restorane i restorane brze hrane, zbog svojih poslovnih karakteristika i ograničenja u blagovaonici, obično nema privatne sobe; dok je za velike i srednje velike restorane smještaj u privatnim sobama relativno savršen, a postoji razlika između običnih privatnih soba i VIP soba. Koji su principi dizajna ambalaže restorana? Danas dizajnerski tim i svatko dijele dizajn prostora za blagovanje.

1-1Q201143P4X0

Iz perspektive funkcija interne uporabe, uz osnovne funkcije zadovoljavanja namirnica grupnih kupaca, uobičajene prostorije trebaju imati i funkcije stavljanja predmeta, vješanja odjeće, razgovora, odmora, pripremanja obroka itd., A VIP soba će biti kupaonica i prostorija za pripremu. Faza performansi je smještena u nju kako bi zadovoljila potrebe kupaca i poboljšala kvalitetu usluge i atmosferu objedovanja.


U isto vrijeme, uzimajući u obzir zahtjeve kupca za privatnošću, dizajn kabine treba koristiti zvučnu izolaciju ili materijale za uklanjanje buke kako bi se izbjegla interferencija buke; uvodi se informacijski pozivni sustav, a korisnik može nazvati uslugu kada je korisniku potrebna usluga, te je izuzeta od usluge kada usluga nije potrebna. Prekidi u radu osoblja utječu na razgovor između korisnika.

1-1Q201143R3P9

Osim toga, vrata privatnih soba ne bi trebala biti suprotna, te bi trebala biti raspoređena što je više moguće kako bi se izbjegla sramota uzrokovana odlaskom kupaca; ulazi i izlazi iz VIP soba trebaju biti odvojeni od ulaza i izlaza iz prostorija za pripremu hrane, tako da se kanali korisnika odvajaju od servisnih kanala kako bi se izbjegao protok potrošača i protok usluga.


Presjek crta; razmotriti odvajanje različitih aktivnosti, dio se može koristiti neovisno od pojedinačnih prostorija, a kada je broj skupina kupaca velik, mogu se kombinirati kako bi se riješio problem nedovoljnih obroka; za poslovne metode i usluge Za potrebe upravljanja, broj sobe treba postaviti drugačije ili u kombinaciji s logom u zatvorenom prostoru kako bi se obradili različiti obrasci kako bi se pokazala njegova jedinstvenost i jedinstvenost, a kućni broj ili uzorak trebao bi biti u skladu s ukupnim stilom dizajna privatnu sobu ili kulturnu temu restorana. Uzbudite psihološku rezonancu kupaca, kao što je mjesečina na lotosovom ribnjaku, jasan zvuk bambusa vjetra, Danfeng Biying i tako dalje.


Par:drveni štand Suvremeni restoran Namještaj Cafe Booths sjedenje Smjernice Sljedeći:Komercijalni dizajn Catering Namještaj Drveni stol i kabina