Mogu li zajednički domovi pronaći proboj u otvaranju tržišta?

- Feb 17, 2019-

Prvi "24h home sharing trgovine" sletio, otvoreni dizajn dijeljenje


Nedavno, JAJAHOME je prvi član-free "24h home sharing trgovine" sletio u Hangzhou, što je pobudilo ljude oduševljen pozornost na novi model "dijeljenje ekonomije" u kući dizajn industriji.


To je izvijestio da je "zajednički dućan" nije samo "zajednički dućan" od glavnih proizvođača namještaja, ali i "zajednički dućan" između home poboljšanje poduzeća i dizajnera. Njegova zajedničke funkcije uglavnom uključuju "tvornica uzorak prikaz dijeljenje + dizajn uredski prostor besplatno dijeljenje + dijeljenje profita + Trening i rast razmjena mjesto dijeljenje + tkanina materijal područje dijeljenje + iskustvo kupca centar dijeljenje + najnovije interaktivne tehnologije dijeljenje softvera + dizajn model knjižnice besplatno dijeljenje + veliki dijeljenja kave “i druge funkcije.


Kao što svi znamo, cjelokupni meki lanac opskrbe je složeni sustav visokog praga koji uključuje mnoge vrste proizvođača i koji mora biti vođen i integriran kroz dizajn i razvoj. JAJAHOME-ova platforma za isporuku mekih lanaca opskrbe trebala je dvije godine posjetiti više od 1.000 kućnih tvornica širom svijeta, završiti više od 10.000 komada sveukupne mekane odjeće i nastojati stvoriti najjače "soft pakete" za tvrtke i dizajnere za poboljšanje doma. Knjižnica".


Podrazumijeva se da se cijeli "zajednički dućan" sastoji od desetaka cjelokupnih prizora s mekim instaliranim iskustvom, koji predstavljaju popularni stil dizajna mekih tkanina na svijetu, bilo da se radi o nordijskom ili novom kineskom, bilo američkom ili postmodernom, može biti u doživljaju prizora Osjećaj. Boja dizajn, zamjena tkanina, i multi-scene dizajn može biti predstavljen kroz područje odabira i digitalne scene interaktivne tehnologije.


Praktično rješavanje bolnih točaka u industriji, je li moguće izvesti tržište još uvijek treba provjeru vremena


Mnogi dizajneri softvera rade vlastite projekte za korisnike. Oni su samo “papirnati razgovor” i komuniciraju s klijentima pomoću vizualizacije ili kućnih slika. Čini se da su stvarni rezultati i projektna rješenja različiti. To također čini da vrijednost dizajna i stvaranja nije u potpunosti iskorištena od strane mladih dizajnera i kupaca. U teško opskrbljenom lancu opskrbe i izgradnji, sva poduzeća koja su se napunila već godinama imaju očigledne slabosti u sektorima s mekom instalacijom. Za domaće tvrtke za poboljšanje doma i dizajnere, to su točke boli u industriji koje se ne mogu zanemariti.


JAJAHOME platforma se oslanja na mogućnosti višestranačkih integracija, kroz svoj dizajn i razvoj, razvoj softverskih alata, 24h home sharing trgovine i druga sredstva za dizajnere, tvrtke za poboljšanje doma, dizajnerske tvrtke za bolnu točku u industriji pulsa, može se reći da otvara pravi osjećaj za dom "zajedničke ekonomije" doba. Za dizajnere, najveći trošak leži u troškovima prikaza, troškovima ureda, troškovima komunikacije, troškovima postprodajnih usluga, a dizajn soft-pack-a nije ograničen samo na namještaj. Potrebno je više obilnog lanca opskrbe, a postoji mnogo kategorija i detalja. "Standardizacija + personalizacija" može zadovoljiti potrebe kupaca. I ti se problemi mogu riješiti u 24-satnoj radnji za dijeljenje kuće.


Kompleksni lanac opskrbnog lanca može se iskrcati na iznimno jednostavan način kako bi se postigao dizajn komunikacije. Primjerice, JA JA H OM E certificirani dizajner može pretraživati sve proizvode koje je proizvođač odabrao na mobilnom terminalu A PP i može preuzeti i koristiti 3D model za personalizirano prikazivanje. U prodavaonici za dijeljenje domova, dizajner može dovesti klijenta izravno na uvodni program na velikom zaslonu putem zaslona osjetljivog na dodir u području tehnološkog iskustva, a stvarni VR postaje pomoćno iskustvo virtualne stvarnosti. Za kupca, dizajn će također biti uvjerljiviji.


Prema stručnjacima, uspjeh ekonomije dijeljenja treba zadovoljiti tri aspekta: može učinkovito riješiti bolne točke korisnika, je li model profita solidan i može li se brzo proširiti na tržište. Očigledno, soft-pack dizajn dijeljenje dućan ima očite prednosti u smislu rješavanja dizajnera bol točke, ali to će potrajati vrijeme kako bi provjerili je li model otkriven uskoro.


Platforma za razmjenu internetskih sadržaja je na liniji, namještaj se prodaje na najam


"Kuća je iznajmljena, život nije." Ova kazna gori ove godine. Također se može vidjeti da mladi ili iznajmljivači tretiraju svoje stavove prema životu i moraju više pozornosti posvetiti svojim iznajmljenim kućama. Ako iznajmite samo nekoliko juana ili sto juana, možete unajmiti stilski namještaj i živjeti lijep život. Zašto ne?


Nakon što je uzdrmao industriju za najam stanova, Li Ying je odlučio ući u područje zajedničkog namještaja. To je izvijestio da je Internet šerif namještaj platforma trese kući u srpnju ove godine za dovršetak 3 milijuna yuana anđela okrugli financiranje koje pruža SAD NASDAQ navedene tvrtke AirMedia. Nakon toga, Lančani dom, Volim svoju obitelj, stan jaja, ViewSonic stan, Fun Stage, itd. Postigao stratešku suradnju sa Shake Home, i preuzeo vodstvo u postavljanju modela dijeljenja namještaja.


Par:štandovi za prodaju Jednostavni namještaj za kafić Prilagođene smjernice za jednu kabinu ili dvostruku kabinu Sljedeći:Wal-Martov novi online brand namještaja, s najmanje 20 dolara?