Dizajn i planiranje brandova u ugostiteljstvu: projekt Nema riba od Fish Le Fei

- Feb 18, 2019-

Brend je holistički koncept koji predstavlja kvalitetu, karakter i uslugu proizvoda. Prepoznavanjem i prepoznavanjem branda od strane potrošača, brand će postati oznaka proizvoda u srcima potrošača. Potrošači stvaraju odanost brandu i često donose odluke na temelju marke. "Dijete nije riba i riba Anzhi." Riječ je o Keiko, koja je snimljena u "Zhuangzi • Qiushui" i također je izvor inspiracije za riblju glazbenu marku. Jedenje ribe je trend prehrane mladih ljudi, posebno srca kupaca. Ovaj slučaj je ugostiteljski brand design full-case rad, kroz potpuno novo oblikovanje i prostor trend interpretacije, donijeti ugodno iskustvo hrane za mlade ljude koji traže nove trendove.

1-1Q22G50RY42

U lice mladih potrošača koji su sve noviji i umorniji, dizajnerski se tim nada da će ribaru dati prefinjeniju vrijednost, moderniji temperament i zanimljiviju dušu. U kontekstu mladih ljudi, u potpunosti objasnite "riblju glazbu" i stvorite Pripada vašoj karakterističnoj kulturi.

Pozicioniranje teme: profesionalni riblji restoran


Osnovni proizvodi: ukiseljena riba, mošusna riba


Glavna grupa: 18 ~ 35 godina - novopridošli na radnom mjestu, urbani radnici, obiteljski gosti


Kreativni stil: moda, izuzetna, romantična, raširena

1-1Q22G51001412

Kantonski: Razderajte tijelo i trnje.

1. Brand vizualna prezentacija


Tim oplemenjuje prirodnu zelenu boju hrane kao glavnu boju branda, a kroz dedukciju dizajna interes za život beskrajno raste.


Na temelju slike „ribe“ i simbola „osmijeha osmijeha“, grafika logotipa duboko je rafinirana i ponovno stvorena kako bi prenijela vrlo privlačnu „riblju glazbu“.


Temeljena na kulturi branda [Fish Le Fei] kulture, tema je umjerena i živahna, dajući brandu više interesa i vitalnosti, dovodeći klijente u nezaboravno kulinarsko putovanje, pričajući priču o izvornoj "ribi".

1-1Q22G50934326

2. Stvaranje svemirske atmosfere


Nastavljajući mladu, modernu i izuzetnu ličnost marke Fish Lefei, dizajnerica koristi inovativnu metodu za interpretaciju svježeg i romantičnog francuskog stila u prostoru i zarobljavanje srca mladih ženskih kupaca.

1-1Q22G51140628

Restoran namjerno ne stvara osjećaj težine u francuskom stilu, pametno oplemenjujući linije i geometrijske oblike francuske arhitekture, stvarajući umirujuću struju koja vodi kupce u novu i prekrasnu zabavu.

Nježni uzorci čipke, svjetlucava svjetla, stvaraju fascinantnu i nježnu atmosferu u trendovskim Morandi zelenim tonovima. Vage na tlu govore ribarima o plitkim, nesputanim teškim bojama i ojačavaju mladu osobnost prostora.

1-1Q22G51203I3

Kultura marke ubacuje svježu dušu u prostor. Tema ilustratorica „No Fish“ i „brand kiseli kupus i ribe su savršeno za vas“ zanimljive su komunikacijske metode koje mladi ljudi preferiraju, približavajući prostor. Udaljenost između hrane i kupaca.

Tim je istražio jedinstvenu temu restorana "Fish Lefei", te planirao i izgradio brand case, stvarajući prepoznatljivu kulturu za ugostiteljski brand "Fish Lefei". Vjerujemo da svako mlado i meko srce vrijedi uživati u romantičnoj situaciji, modernoj zabavi, ukusnom životu ...Par:Kako uskladiti stil koji vam se sviđa? Brzo pogledajte 6 elemenata mekog odijela Sljedeći:plymold štand klasični restoran namještaj kožni kauč Solid Wood Table Smjernice