Izbrojite tihe ceste koje je TATA proputovala tih godina

- Dec 20, 2018-

Zhuge Liang je u "Zizi knjizi" rekao: "Putovanje jednog džentlmena, tiho da se kultivira, kultivira moralnost, a ne da bude dvosmislen, da ne bude tiho."

Russell je također jasno stavio do znanja da takozvani sretni život mora značiti miran život. Razlog je taj što samo u mirnoj atmosferi možete imati pravi životni užitak.

Kroz drevna i moderna vremena nije teško uvidjeti da je život tih i sretan, a godine su pune i mirne. "Tišina" je preduvjet ljudske samo-kultivacije, a to je životno stanje i vrhunska kultivacija koje svatko nastavlja tijekom svog života.

h640w360-5c08c98e8e4a1

Kako bi se stvorio tiši životni prostor za potrošače, TATA drvena vrata bit će "tiha" kao duša tvrtke. Već 7 godina posvećen je dizajnu, razvoju i proizvodnji tihih vrata. Inovacija tehnologije i poboljšanje tehnologije nisu samo donijeli potrošačima mogućnost da se smire i uživaju u boljem životu; Pogledajmo veliku korporativnu sliku koja je posvećena i odlučna, i čini naporne napore za bolji život kod kuće. ,

h640w480-5c08c99aad8ee

22. prosinca 2018. ponovno je održana godišnja konferencija za lansiranje novih proizvoda TATA s drvenim vratima. Tema ove konferencije bila je “Smiri se, sreća dolazi” i pridržavaj se koncepta “promjena promjena dizajna”, nastavljajući glavni ton prethodnih TATA vrata. Međutim, kako dizajn mijenja život; kako se TATA drvena vrata u prošlosti ponovno postižu tehnološkim otkrićima, tako da "tišina" i "sreća" dolaze u isto vrijeme, a konferencija će se vidjeti istog dana.

Prije toga, pogledajmo novi proces lansiranja TATA drvenih vrata TATA i shvatimo "tihu cestu" TATA drvenih vrata.

2012: Prvo lansiranje novog TATA proizvoda bit će prvi "usisni - 45 stupnjeva"

h640w872-5c08c9f55962c

22. prosinca 2013., TATA drvena vrata lansirala su koncept "Moj tihi život", oslobađajući magnetske tihe brave i slobodno okrećući vrata. Među njima, nakon otvaranja slobodnih vrata, krilo vrata se nalazi s lijeve i desne strane otvora vrata, što može uštedjeti barem 0,4m2 prostora, a dizajn je više humaniziran. Blokada magnetskog utišavanja uklanja metalni sudar između jezičca brave i bloka okvira vrata. Usvojeno je načelo magnetskog usisavanja. Kada su vrata zatvorena, automatsko usisavanje funkcionira kao funkcija zaključavanja, a mekani materijal točke kontakta je prigušen, a efekt zvučne izolacije je znatno poboljšan; Jezik je nevidljiv, sigurnije je ostrugati odjeću i tijelo, a magnetski dijelovi zamijeniti mehaničke dijelove. Dijelovi su smanjeni na 13 komada. Nakon 500.000 puta otvaranja i zatvaranja, magnetska sila je još uvijek stabilna i učinkovita, te izdržljivija, koju preferiraju potrošači. ,

2014: TATA drvena vrata pokreću koncept "elegantnih kineskih vrata"


Par:Unesite nordijsko-stil kuće zona i dodati dašak glamura na zimu Sljedeći:Tatami može iskoristiti prostor, pogledajmo sljedeće metode.