Zavjese su glamurozni čarobnjaci koji stvaraju domaću atmosferu

- Jan 22, 2019-

Odgovarajuća zavjesa ne samo da može učiniti dom romantičnim, već i poboljšati temperament cijele obitelji, tako da je monotoni prostor trenutno agilan.

No, pri odabiru zavjesa, ne možemo gledati na vrijednost lica, već ignoriramo njegovu stvarnu funkciju. Dakle, kako pronaći zastor koji najbolje odgovara vašem domu među različitim zavjesama?

h550w640-5b8caf82e92ba

Koji su savjeti za kupnju zavjesa?


Zavjesa: boja


Odaberite boju koja je slična boji zida ili boju koja odgovara stilu kuće kako biste zadržali uniformu prostora, tako da će cjelokupni izgled biti skladniji i jednostavniji.

bijela

h550w320-5b8cae9a47b50

Bijele zavjese su raznovrstan izbor. Elegantni su, velikodušni, tihi i graciozni. Kada se povjetarac podigne, dat će vam osjećaj nebeskog stila.

Štoviše, bijele zavjese imaju dobru transmisiju svjetlosti i kao da mogu osjetiti miris sunčeve svjetlosti kroz prozor, što nam donosi neograničenu maštu.

siva

h550w724-5b8cafd3eec20

Siva je moderna boja koja je danas popularna. Ne samo da je moderan nego i temperamentan, i ima snažnu sposobnost zaštite, koja može stvoriti nisko ključnu luksuznu kućnu atmosferu.

Trake ili svijetle boje


Koristite prugaste ili svijetle zavjese da osvijetlite cjelokupni učinak, obogatite razinu i dekoraciju zavjesa i predstavite vrlo dinamičan prostor.

h550w834-5b8cafd40d016

Općenito, pokušajte se uskladiti s cjelokupnim stilom kućnog okruženja, ili sa sofama, jastucima, tepisima ili drugim ukrasnim predmetima, u načelu "tražeći zajedničko tlo dok rezervirate razlike", obično bez grešaka.

Zavjesa: funkcija


Pristojna, elegantna i lijepa zavjesa nije samo dobar ukras za dom, nego je i važan medij za sjenčanje, toplinsku izolaciju i regulaciju unutarnjeg svjetla.


Međutim, postoje mnoge vrste materijala za zavjese, kao što su pamuk, konoplja, svila, poliester, antilop, itd. Ako se osjećate previše komplicirano, ali pokupite loše, odaberite materijal za zavjese prema svojstvima sobe.

Zavjesa za dnevnu sobu

h550w359-5b8caf836319d

Za obitelji koje vole gledati TV na kauču i koriste dnevni boravak kao audio-vizualno područje, svjetlo u dnevnoj sobi ne smije biti prejako, kako ne bi utjecalo na audio-vizualni efekt. Preporučuje se odabir debelog pamučnog ili poliesterskog materijala s blokiranjem svjetla i toplinskom izolacijom. Zavjese.

Želite li svjetlost u dnevnom boravku učiniti svjetlijom i svjetlijom zbog sjene balkona, možete odabrati zavjese od svijetlih ili prozirnih tkanina. Također je dobar izbor za šuplje tkanine.

Spavaća zavjesa

h550w732-5b8caf4d7897a

Zavjese za spavaće sobe mogu se odabrati prema izboru korisnika.


Na primjer, zavjese u sobi za starije osobe trebale bi uzeti u obzir učinke zvučne izolacije i blokiranja svjetla.


Budući da je kvaliteta spavanja za starije osobe nije jako dobra, deblje zavjese od pamuka i lana, to je bolja zvučna izolacija i efekt blokiranja svjetla, a lako se čisti i njeguje.


Par:Otvorite kutak i stvorite radnu sobu za jednu osobu Sljedeći:SHENZHEN OUGUANXUAN namještaj sažeto desert Shop stol i sjenice KTV prilagoditi namještaj informacije