Prilagođeno home front i stražnji kraj integracije trend, ubrzati brzu integraciju industrije

- Dec 24, 2018-

U budućoj eri industrije 4.0, softver je važan ili hardver važan, odgovor je vrlo jednostavan: softver određuje sve, softverske strojeve. Protagonist front-end integracije je softverska tvrtka, pa da li je riječ o marketinškom softveru, dizajnerskom softveru ili proizvodnom softveru, počela je povećavati ulaganja u istraživanje i razvoj, pokušavajući zauzeti zapovjedne visine prilagođene kućne industrije.

未标题-1

Dakle, što je prednji kraj i što je stražnji kraj? Prednji dio odgovara trgovini, glavno tijelo je dizajner, uglavnom za potrošača, a bit je brzo osigurati zadovoljavajuće rješenje. Natrag kraj odgovara tvornici, glavno tijelo je tehničko osoblje i industrijske sirovine, potraga za kvalitetom proizvodnje, stabilnost proizvodne linije, pouzdanost i smanjenje troškova.

h640w376-5c1afef0ea227

Suština integracije front-to-back je knjižnica, a dizajn i proizvodnja mogu se dinamički mijenjati u stvarnom vremenu. Njegova je svrha "ono što vidite je ono što dobivate, ono što crtate je ono što proizvodite." Danas postoje dva načina za ostvarivanje integracije prednjeg i stražnjeg dijela tržišta.


Jedan od njih je samopouzdanje i neovisno istraživanje i razvoj. Prednost je osnovna tehnologija, standard je jedinstven, i nema potrebe za povezivanjem kuće. Nedostatak je što su ulaganja u istraživanje i razvoj velika.


Jedan je otvoreni ekološki dok. Prednost je što se može brzo usidriti. Ne zahtijeva mnogo ulaganja u istraživanje i razvoj, ali je komunikacijski trošak kompliciran. Kada se sukob interesa uključi, on će biti kratak.


Cai Zhisen, izvršni direktor 3D-a, prihvatio je intervju s Tencent Home. Trodimenzionalni dom se transformira. Preoblikovat će se od dobavljača softverskih alata u internetsku platformu za kućnu industriju. Xiyi će se ujediniti s IT partnerima kako bi se postigla visoka sinergija između informacija o trgovini i tvornici. "Otok informacija" koji je rezultat brojnih procesa, veza i uloga. Na temelju ove platforme, 3D dom će koristiti dizajn oblaka, proizvodnju oblaka, numeričko upravljanje i druge sustave kako bi odredio strategiju integracije front-end.

Prva točka boli: prednji kraj dizajna i proizvodni terminal se ne mogu integrirati.

h640w480-5c1aff01bbeed

Prednji kraj dizajna je dio softvera, a produkcijski terminal je drugi dio softvera, što rezultira gubitkom informacija o komunikaciji i razlikama u informacijama o proizvodnji. Proizvedeni proizvodi nisu ono što kupac želi. Prednji dio dizajna je u osnovi datoteka izlaznih podataka, koja je povezana s različitim proizvodnim softverom ili proizvodnom opremom i pretvorena u proizvodne datoteke. Budući da ne postoji način da se standard objedini, pogreške su neizbježne. Ova situacija je vrlo slična kada je USB podatkovni kabel upravo izašao. Budući da ne postoji jedinstveni standard, različita sučelja nisu univerzalna, što rezultira UBS linijom za model mobilnog telefona.


Druga bolna točka: postoji mnogo sudionika, a ljudski faktori su izrazito skloni pogreškama.


Od razmjera, dizajna, naručivanja, dijeljenja do proizvodnje, prijevoza i instalacije, uloge ljudi uključenih u svaku vezu različiti su i izrazito skloni pogreškama.


Na primjer, neiskusni dizajneri često oblikuju pogreške u mjerilu, što rezultira proizvodima koji ne odgovaraju stvarnoj veličini; na primjer, većina prilagođenih dizajnera ne razumije obrt, crtanje triju pogleda ne može se kombinirati s proizvodnom stranom, često pogreškom; na primjer, dizajner ručno narudžbe, potrebno Izračun cijene svake komponente, a zatim sažimanje, proces je glomazan, pogreška-skloni, i zahtijeva tvornicu revizije, gubit puno radne snage i vremena; na primjer, tvornički majstor mora demontirati shematski prikaz proizvodnje i nalog za naplatu u skladu s tri prikaza i prikaza dizajna. Hardver, ploča, rupa i druge pojedinosti vrlo su lako uzrokovati pogreške i tako dalje. Najstrašnije je to što se nakon grešaka uhvate u postprodajnom problemu kontinuiranih petlji, što nesumnjivo troši mnogo troškova.


Treća točka boli: niska učinkovitost, visoka cijena


Izvanredni dizajneri trgovina su rijetki, interni trening je spor, tako da imaju visoku ovisnost o iskusnim dizajnerima; proces naručivanja i raspakiranja je kompliciran, često se događaju različite nesreće, neučinkovitost i visoka stopa pogreške; Sve više i više, cijena je visoka.


Par:Zima dolazi, kako održavati namještaj od punog drveta? Sljedeći:Meiyimei restoran: lagan i luksuzan, s puno publiciteta