Prilagođene ormar je najbolje izabrati drvo ploča

- Jan 23, 2019-

Ormar je najvažniji komad namještaja u spavaćoj sobi, i njome se skoro svaki dan. Kvaliteta ormar utječe na svakodnevno životno iskustvo. Ako trebate prilagođeni ormar, zaštita okoliša i kvaliteta su preferirani, a izgled je drugi. Obitelj odabere ploča za ormar i želi biti izdržljiv i pouzdan. Industriji preporučuje odabir drveta odbora.

h550w825-5c1a2513d23dc

U odabir pločama, trenutni prilagođeni namještaj proizvođača na tržištu su uglavnom E0, E1 stupanj zaštite okoliša ploče, E0 razreda boja besplatno laminata je drvo ploča, E1 razinu ispod interlayer je MDF, ormar proizvođači odabrati najviše. U pogledu proizvodnog procesa, većina boja bez ploče su sastavljeni i rješava samonareznim vijcima. Čvrstoću je gore nego drvo odbora i drvo odbora utvrđen čelika nokte. Fiksnu udaljenost čelika nokte je male i čvrste.


Zaštita okoliša i rub-uklanjanje procesa imaju puno s tim. Boja bez odbor usvaja ljepilo proces u blizini ruba i ljepilo rubu objekta za obradu drveta je također tehničke aktivnosti. Ako ne rješava dobro, za degumiranje može doći u budućnosti. Drvo ploča je fiksna sa malim vijcima, a tu je u osnovi bez otvaranja. Boja bez odbor ne treba bojati na licu mjesta, a gradnja je zgodan. Međutim, nakon što odbor sudario, to je lako biti oštećeni i teško popraviti. Iako drvo ploča je oslikana na mjestu, relativno neugodan, ali slika treba nekoliko slika korake i ukupnu sliku cilja će biti veći. .


Par:Poluotvoreni modni dizajn zadovoljava funkcionalnost i praktičnost kuhinje Sljedeći:GOODE BROTHERS SJEVERO ZAPAD