Unesite nordijsko-stil kuće zona i dodati dašak glamura na zimu

- Jan 08, 2019-

Nordic namještaj obično mijenja atmosferu doma prostor odgovarajuće materijale i linijama. To pitanje vas vodi u nordijskim home život – prirodni ton drva namještaj i topao namještaj stvoriti low-key, ugodno domaći ugođaj.

OSLO kauč s

h550w550-5a0bf040742dd

h550w550-5a0bf077b19cb

OSTALI kauč je napravio KVADRAT tkanine, najpoznatiji tekstilne tvornice u Danskoj, i koristi precizno unutarnje šivanje metoda za prikaz trodimenzionalne crte različitih stilova. Sjedala se proteže do sjedala i ispunjen s izdržljiv hladno ljepilo plus dolje. Donji okvir podržava čelika i hrastovim nogama stvoriti nordijski stil opuštanja!

OSLO kauč od KVADRAT tkanine, najpoznatiji tekstilne tvornice u Danskoj. Boja skok je crvena, što stvara ritam u smjeru vizualnih i razbija nepromjenjiva bijeli temu uređenje doma.

h550w550-5a0bf08f2e007

Oblik je mala i svjetlo, linije su meke i nordijskih jednostavan i jednostavan dizajn stil je prenio. Osim hladne gumene pjene jastuk materijala dodatno dodaje s elastične opruge dati osjećaj udoban sjedeći i vanjski unutrašnji kosi struktura. Ona također predstavlja jačinu cjelokupan izgled bez čvrste strukture.

Republika Fritz Hansen

h550w403-5a0bf09e51173

Single-sjedala kauč popularni španjolski dizajner Jaime Hayon, jedan od top 10 najperspektivnijih dizajnera godine, dizajnirao Wallpaper magazin. U boji, odaberite roza simbolizira nježnost i romantiku i to će osigurati nevolje i pritisak za iscrpljeni ljudi i pružaju udoban svijet.

h550w337-5a0bf0cf4665f

U obliku ljuske zakrivljenu tijelo pruža kompletan i komforan obloga vrata, leđa i struka. Detaljni podaci su uskladiti sa najviše klasične drvene noge u nordijskom stilu, koji je prožet za cijelo mjesto. Toplo DNK od Republika Fritz Hansen, koja se podudara s nazivom RO ove stolice - u "miru" u Danski.

Designed by Danski nacionalno blago dizajner Arne Jacobsen, ovo jaje stolica ima svjež, nenametljivom smeđa boja to je klasik u svijetu mode vam daje toplinu i nježnost Ma gdje bili. Iskustvo.


Par:Projekt ime: drvo veoma Sljedeći:Izbrojite tihe ceste koje je TATA proputovala tih godina