Europa, Sofija, Shangpin kućna dostava, običaj Big Three će voditi industriju u sljedećih nekoliko godina?

- Feb 16, 2019-

Nakon proljetnog festivala, domaća poduzeća s popisa objavila su prognozu učinka za 2018. godinu. Usredotočite se na cijelu kuću prilagođenu industriji prilagodbu "Big Three", procijenjeni prihod prošle godine: Europa 11,16 milijardi na 12,138 milijardi, Sofija 70,86 milijarde na 7,394 milijarde, Shangpin dom sa 6,388 milijarde do 6,92 milijarde.

Evo nekoliko važnih dijelova vrijednih pažnje:

1. Europska frakcija preuzela je vodeću ulogu u probijanju prihoda od milijardu dolara;

2. U pogledu prihoda, Shangpin-ovo uparivanje sa Sophijom stvorilo je trend lovljenja i lupanja;

3. Ukupni prihod Velike trojke je oko 26,4 milijarde, što čini 10% tržišnog kapaciteta cjelokupne kućne industrije.

To je temeljna situacija prošle godine. Pitanje koje me zabrinjava je: na temelju zlatnog doba cijele kuće u kućnoj industriji u posljednjih nekoliko godina, gdje će Big Three voditi industriju u sljedećih nekoliko godina?

Prvo, od nove maloprodaje do nove maloprodajne trgovine i nove proizvodnje bešavnih priključaka

U području kućnog građevinskog materijala, prilagodba cijele kuće nesumnjivo je mjerilo za novu maloprodajnu praksu, a velika trojka je nesumnjivo novi igrači u maloprodaji u cijeloj industriji prilagođavanja kuće, novi maloprodajni elementi kao što su one-stop usluga, iskustvena potrošnja i prilagođene prilagodbe. U marketinškoj praksi Velike trojice uspjeli su pokazati svoj puni dojam. Oni su vodili ovaj trend. Dakle, kamo će ići sljedeći korak?

Na temelju nove prakse u maloprodaji, industrija će navesti industriju da neprimjetno poveže novu maloprodajnu i novu proizvodnju.

Bilo da je riječ o trgovini ili proizvodnji, a danas, tvrtke koje se doista mogu prilagoditi novoj potrošnji, novoj srednjoj klasi, nadogradnji potrošnje i ocjenjivanju, provode dvije revolucije: revolucija učinkovitosti na kraju proizvodnje i revolucija iskustva na kraju potrošnje , Za cijelu kuću prilagođenu kućnu industriju, revolucija učinkovitosti na kraju proizvodnje je bit nove proizvodnje, a revolucija potrošačkog iskustva je temelj nove maloprodaje.

Stoga je Li Lianzhu, predsjednik organizacije Shangpin Home Decoration, posebno naglasio da je "budućnost da su sve proizvodne industrije uslužne djelatnosti." Yao Liangsong, predsjednik Europa, opetovano je sugerirao da "ne postoji revolucija učinkovitosti u proizvodnji, stvaranje vrijednosti za potrošače će biti prazan razgovor ”. ,

Stoga, bez obzira je li riječ o Yao Liangsongu ili Li Lianzhuu ili predsjedavajućem Sofije Jiang Yanu, svi oni obraćaju pozornost na inteligentne, automatizacijske, digitalne, nestandardne razmjere, informacije i druge industrijske faktore sletanja 4.0, koji se sve fokusiraju na front-end dizajn i back-end proizvodnju. Integrirana pitanja provedbe.

Drugo, iz cijele kuće prilagodbu, veliki dom "full house customization (veliki dom) + self-skupština" skok naprijed

U posljednjih nekoliko godina, to je bilo zlatno doba cijele kuće po mjeri domaće industrije. Formiranje ovog zlatnog doba temelji se na činjenici da su bezbrojne tvrtke za opremanje doma, koje vode Europa, Sofija i Shangpin, u skladu s trendom nadogradnje potrošnje. Među njima, velika trojka je odigrala neupitnu vodeću ulogu: europska stranka od kabineta do ormara do velike kuće, Shangpin kuća s početkom kuće za izvlačenje cijele kuće prilagođene zastave, Sophia od ormara do kabinet do velike kuće, vrijeme, cijela kuća Customization i velike kuće su surging i diže.

Zatim, u kojem će smjeru biti velika trojka vodeća industrija?

Oni će voditi industriju iz cijele kuće prilagodbu, veliki dom u "full house prilagodbu (veliki dom) uniforme" skok naprijed, europska frakcija je rekao tako, Shangpin kućna dostava je također rekao da je, Sophia zapravo učinio isto To je samo da je još nije javno navedeno.

Baš kao i jedan proizvod za prilagodbu cijele kuće ili veliki skok u kući, u procesu prilagodbe cijele kuće ili velikog kućnog skoka na "full house customization (big home) skupštinu", tko iskoristi priliku, tko će pobijediti budućnost, ova budućnost nije ista kao stvarnost cijele kuće prilagodbe: ova budućnost je deset puta veći kapacitet tržišta od prilagodbe cijele kuće, i to je stvarna mogućnost realizacije prtljage za potrošače. To je deset puta više od cijelog kampa. Primite mjerilo.

Yao Liangsong i Jiang Yan su rekli dobro: Budući da se cijela kuća može prilagoditi kako bi se ostvario prihod od preko 10 milijardi yuana, zašto onda ne bi ostvarili prihod od 100 milijardi kao što su Gree i Sjedinjene Države? !

Mislim da bi trebalo biti, ako uspiju u skoku na cijelu skupštinu!


Par:Nostalgičan restoran drveni stol i stolica KTV Booth Sofa Sljedeći:Vodič komercijalnog stola za kavu sa sjedalom od tkanine