Završio home poboljšanje, prostor nije dovoljno, jer planiranje nije znanstveno

- Jan 22, 2019-

Mnogi ljudi imaju osjećaj - bez obzira koliko veliki dom je, prostor izgleda kao da se uvijek beskoristan. Kako je vrijeme prolazilo, dnevne potrebe nakupljen u domu, uključujući ostatke korisne i beskorisne i vizualne ljepote ukras oduzeta od invazije prostora.

Istraživanje i razvoj tima uređenje doma branda pod Yuer ukras grupa, koja se prenosi u svijet, provodi posebna istraživanja o problemima nesavršen Apartman izgleda i teško prostornim planiranjem. R&D tim vjeruje da je razlog za nezadovoljavajuće ukras efekt dizajn sheme nema sveobuhvatnog razmatranja za prostorne aspekte kao što su skladištenje i namještaj smještaj.

h521w315-5bfb595f7d4ae

U stvari, ovi problemi mogu riješiti uz najniži trošak u kombinaciji s postojećim Apartman uvjetima. Postoje mnogi besplatni uglovima i kutovima u kuću. Ako haljinama učinkovito koriste, oni mogu ne samo igrati ulogu pohranjivanja otpada, ali također postići efekt uljepšavanja dnevni boravak.

Odnosa raspršene područje

Kako napraviti racionalno koristiti nepotpune zidova i podijeljena komada prostora postati dio dnevni boravak izgleda? Na polici potpuno nadoknađuje nedostatak iskoristivost prostora u različitim oblicima, znanstveni spoj i jednostavna instalacija. Raspored polica omogućuje rub prostori poput kutove kako bi se učinkovito razvijati, stvaranje prostora za pohranu više fleksibilni, više prikladan za korištenje i vizualno raznolik. Osim toga, korištenje raznih materijala poput stakla i metala osigurava dizajnera s više prostora za igrati.

Zid raskrižju tretman

Opći dizajn metoda je korištenje trokuta u avion za planiranje prostora za pohranu koji može primiti više stavki. Sljedeće ideje mogu se koristiti: namještaj po mjeri kombinacija pa riješimo problem razumno korištenje kutak i mali prostor. Dizajner izvrsno opremljena općenito dizajna kut ormara u kutovima zida u 360 stupnjeva rotirajućeg kut ormara ili otvorena klizna vrata ili push-pull ladice su dizajnirani da se odgovarajući namještaj za posljednja uobičajeno korištenje. Ovo ne samo da pokazuje svoju racionalnost, ali također povećava ljepotu kuće.

Raslojavanje okomiti razmak

Za prostor ograničen vodoravni prostor i velika vertikalna skala, najčešće korištena slojevita obrada metoda. Sobe su slojevita i povezani po strmim stepenicama ili ljestvama u sredini, koja učinkovito povećava primjenu područje i obiluje promjena. U dnevnoj sobi, knjige, pisaći stol, računalo stol i ormar su dizajnirani u različite funkcije, a prostor je posve korisni programi. Viseća ormarića i hammocks su suspendirana s krova, koji ne samo da zadovoljava potrebe, već i poboljšava dinamiku prostora.

Držeći se princip suživota ljepote i praktičnosti, mi htjeli miješati i odgovaraju Nancaibei i nije ga htio proslijediti neproduktivne dizajn gotov proizvod. Smo zalagao za mnogo godina da kupcima pruži stvarajući iskustvo od "potpuno one-stop, kao što je kupovina automobila." Sklad i strogost sveukupni stil jamči "nominalne vrijednosti" konačni proizvod. U isto vrijeme, potpuno razumije potrebe kupca i dnevni navike u smislu funkcionalnosti, a objedinjuje praktičnost "Yan vrijednosti" za stvaranje dobro izgleda i jednostavan za korištenje. Završio novi dom je osnovni koncept prenosi istraživanje i razvoj tima i dizajnerski tim.


Par:Da biste spriječili komarac smetnje, kako to dezinficirati u zatvorenom prostoru i insekata redovito? Sljedeći:Moderni restoran Namještaj Banquet Sofa i stol Set