Svježi prostor osobnosti, skakanje i slaganje boja sretnog doma

- Jan 09, 2019-

Jedna rezidencija s manje od 50 četvornih metara u Tseung Kwan O, Hong Kong. Muški vlasnik je iz Pariza i modni je dizajner. On se nada da će oslikati sjajnu boju za grad u sivim tonovima grada Hong Konga s toplom i svježom prostornom osobnošću.

h550w352-5a8e766cf16e8

Unutarnji popis

Ograničeni prostor pažljivo je podijeljen i iskorišten prema životnom mjerilu vlasnika. Restoran je integriran u dnevni boravak i prostire se na vanjskom balkonu kako bi se stvorio prostor otvorenog društvenog događaja koji zadovoljava potrebe domaćina.

h550w792-5a8e76a0a71f2

Restoran je u kombinaciji s dnevnim boravkom i prostire se na balkonu

Skakanje i sretno usklađivanje boja najveća je značajka ovog prostora, a to je i svjedočanstvo za smjelu i jedinstvenu boju tehnike Lim + Lu. U glavnoj pozadinskoj boji čisto bijele i svijetlo ružičaste boje, kontrast između crvene i žute i plave i zelene je ispunjen u velikom bloku zida u boji, sjedištu i malom priboru. Cijeli prostor prikazuje svijetle temperamente u mrljama toplih i hladnih boja, a također živo reproducira vitalnost života.

h550w825-5a8e76aa6e2dd

Par:Meiyimei restoran: lagan i luksuzan, s puno publiciteta Sljedeći:Početna enciklopedija | Je li vaš prozor često otvoren i ventiliran?