Kako razlikovati kožu?

- Sep 19, 2018-

Vrste kože su različite, a njihova se svojstva i upotrebe također razlikuju. Na primjer, krava kože ima tanku površinu i visoku čvrstoću koja je najprikladnija za izradu kožnih cipela; ovaca koža je lagana, meka i tanka te je idealna tkanina za kožne odjeće;
Kosa kože: Pores na površini kože su okrugli i gusti, a oni su skloni koži. Poroti su raspoređeni u tri skupine. Kožna površina ima mnogo malih trokutastih uzoraka i ima dobru propusnost zraka.
Kravata koža: oba žuta goveda koža i bivola koža nazivaju se kravlja koža, ali postoje određene razlike između njih. Pores na površini žute stoke kože su okrugle i ravno u kožu. Pora su čvrste i nepravilne, poput zvjezdanog neba. Pores na površini bjeloglave kože su deblji od onih žute stoke kože. Broj pore je manji od žute stoke kože, a kvaliteta kože je polagana. Nije baš lijepo poput žute kože.
Konjska koža: Kosa na površini kože je također ovalna, nešto veća od pore na žutoj koži od goveda i uređena u redovitom uzorku.
Ovčje kože: Poroz kožnog zrna su oblate, pore su jasne, a nekoliko komada grupirano je zajedno i raspoređeno u ribljoj ljestvici.

Par:Kako odabrati boju stola i stolice zapadnog restorana? Sljedeći:ne