Kako uskladiti stil koji vam se sviđa? Brzo pogledajte 6 elemenata mekog odijela

- Jan 17, 2019-

h550w408-5b6bb6582ba49

Savjet 1: Osvijetlite prostorni fokus


Neprofesionalnom vlasniku bit će teže napraviti sveukupni prostor. Bit će lakše krenuti sa stajališta. Ključ za transformaciju prostora može biti zid, kut, balkon, set svjetala ili veliki komad namještaja. Zatim se usredotočite na ideju i redizajn.

h550w389-5b6bb65fe80b6

Savjet 2: Zumirajte svoje srce


Dom bi trebao biti odraz vlasnika. Osobnost vlasnika može se uvećati u ovom privatnom prostoru. Kakvo je srce dobro, čak i ako je isušeno, poput ljubavi starih filmova, žudnje za afričkom zemljom, obilježavanja određenog putovanja, itd., Može ispuniti prostor. Osobne osobine također mogu učiniti da se putnici osjećaju sretno i ispunjeno.

h550w309-5b6bb66785b5b

Savjet 3: Okviri ukrašavaju zid kako bi dom bio življi


Nemojte zanemariti dekorativni učinak okvira za fotografije. Fotookvir može imati mnogo opterećenja, ogledala, fotografskih radova, slika, papirnatih rezbarija, vezova, itd., A prema okolnom okruženju s različitim veličinama i metodama vješanja, indeks estetskog prostora raste.

h550w327-5c3f3e2303663

Savjet 4: Magična tkanina čini veliko tijelo


Svaki dom ima različite tkanine, a područje je prilično veliko, ali zato što je uobičajeno, lako ga je zanemariti. Zapravo, pretvaranjem posteljine, zavjesa, tepiha, pokrivača na kauč, jastuka, stolnjaka i tapiserija Minute vaše oči sjaje.

Savjet 5: Uzorak je vizualno privlačan

h550w382-5b6bb684cb86a

Obrasci su uvijek lako privući pozornost. Možete zamoliti profesionalne slikare ili diy različite uzorke na zidu, namještaju, ekranima, itd. Jednostavnije je odabrati komad privlačnog namještaja kako biste osigurali 100% vid.

Savjet 6: Više puta naglašavajte boju teme


Odaberite boju u postojećem prostoru kao glavnu boju i zamijenite okolni meki ukras oko njega. Zbog svoje izvorne boje, vrlo je prikladan za ugradnju, a učinak je šarolik i siguran.


Tags: home poboljšanje namještaja


Par:Moderni restoran Namještaj Banquet Sofa i stol Set Sljedeći:Dizajn i planiranje brandova u ugostiteljstvu: projekt Nema riba od Fish Le Fei