Pridružite se Pizza Hut i u Mediteranu

- Feb 18, 2019-

Svjetski poznata pizza lanac marke "Pizza" ušao je na kineskom tržištu 28 godina. Kao "Western-style povremeni boravak stručnjak", to je kontinuirano pobjegao standardizacije i slomio "jednom sto trgovinom jedan strani" model lanac ugostiteljski, stvarajući osjećaj svježine za kupce.

Ovaj slučaj je spoj izuzetne mediteranskom stilu i modernosti. Toplo bijele lukovi i lijevanog željeza rasvjeta stvoriti osjećaj stabilnosti. Šesterokutni zidne pločice, morski plava sjedalo trosjeda i teče malo svjetla bi prostor dinamičnijim.

Retro crvena cigla zidu, rešetku ventilatora i okrugli kartice sjedala imaju jedinstveni spoj neba i zemlje, tako da je diners čini se da u španjolskom gradu romantičnu atmosferu. O vremena, o hrani, o susretima, više mašte plivati ovdje.

Prostor kondenzira brand koncept "svježe hrane i pica stručnjaka", i velike pizze grad ilustrator postavlja vitalnost hrane u prostor scene, pribor za kuhanje i kreativni prikaz sastojaka, čime diners razgovarati izravno s hrana i intimno iskustvo.

Nadamo se da prekrasan restoran, kao pozornica svakodnevnog života, upoznavanje, razgovor, meditacija, smijeh i sto priča život na pozornici.

Par:Ma, odabrati pravu pozadinu za sobu Sljedeći:Vodič suvremene sto i drveni tapecirani trosjed